Як приготувати пряну корейську моркву: простий рецепт
Цей рецепт зробить звичну страву ще смачнішою

Рецепт пряної корейської моркви/Фото: скріншот
Морковка по-корейськи дуже проста та смачна закуска, яку вміють готувати всі господині. Цю страву можна зробити набагато смачнішою, якщо трохи змінити звичний рецепт. Розповідаємо, як приготувати пряну корейську моркву.
Читайте також: Рецепт травневого салату з листям кульбаб та кропивою
Інгредієнти:
- морква – 1 кг (8 шт.)
- сіль - 1 ч. л
- цукор – 1 ст. л
- оцет – 30 мл
- часник – 40 г (1 головка)
- коріандр (мелений) – 2 ч. л
- червоний перець – 1/4 ч. л.
- чорний перець – 1/4 ч. л.
- цибуля – 1 шт
- соняшникова олія – 100 мл
Моркву помийте, почистіть і натріть, як на корейську морковку. Цибулю поріжте кубиками і обсмажте на сковороді, вона повинна добре прожаритися. З'єднайте цибулю, моркву та решту інгредієнтів і покладіть їх у банку. Через пару годин пряна корейська моровка буде готова.
Раніше ми ділилися рецептом вінегрету з грибами литовською. Приготувати по-весняному яскравий і водночас оригінальний салат досить просто.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!