ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидке обсмажування яловичих сосисок

Рецепти 11:28 - 07 липня 2025

Створіть магію посеред тижня за допомогою одного цікавого інгредієнта

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Попри те, що просте домашнє смажене — це легка вечеря, яка є у репертуарі багатьох зайнятих кулінарів, кухарі вигадали спосіб зробити цю страву ще бюджетнішою та навіть смачнішою. Вони взяли скромне смажене і спробували нові підходи до створення апетитної, швидкої та доступної для гаманця версії. А ще краще — страва буде на столі вже за півгодини. Результат? Навіть кращий, ніж вони очікували! Ось як можна створити магію посеред тижня, використовуючи один цікавий інгредієнт.

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 560 г упаковка ковбасок барбекю «Coles Simply Honey» тонкі
  • 400 г сінгапурської локшини
  • 300 г броколі, розділеної на суцвіття
  • 1 червоний перець, очищений від насіння та тонко нарізаний
  • 1 червона цибулина, нарізана тонкими скибками
  • 2 зубчики часнику, роздавлені
  • Шматочок імбиру довжиною 3 см, очищений, дрібно натертий
  • 410 г консервованої молодої кукурудзи, злити рідину, нарізати по діагоналі
  • 125 мл (1/2 склянки) медово-соєвого соусу
  • 2 ч. л. шрірача

Готуємо: Крок 1

Розігрійте половину олії у великій сковороді на середньо-сильному вогні. Додайте сосиски та готуйте, періодично перевертаючи, 5–8 хвилин або до золотистого кольору. Перекладіть на обробну дошку. Наріжте по діагоналі товстими скибками.

Крок 2

Тим часом приготуйте локшину відповідно до інструкції на упаковці. Злийте воду.

Крок 3

Розігрійте залишок олії у сковороді на сильному вогні. Додайте броколі, перець і цибулю. Смажте, помішуючи, 3–4 хвилини або поки овочі не почнуть трохи пом'якшуватися. Додайте часник і імбир та смажте, помішуючи, 30 секунд, поки не з’явиться аромат. Додайте сосиски та кукурудзу, потім перемішайте до однорідності.

Крок 4

Додайте у сковороду локшину, медово-соєвий соус і шрірачу, перемішайте до повного з'єднання й прогрівання. Подавайте.

Вегетаріанська лазанья з сочевиці та гарбуза в одній каструлі.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин