ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт смаженої печінки: як приготувати страву без гіркоти

Рецепти 15:13 - 04 червня 2022

Можете додати до печінки овочі, вершки, гриби, спеції та цибулю

Як приготувати печінку

Як правильно смажити печінку. Фото: Ukr.media

Сьогодні ми поділимося цікавим і легким способом приготування печінки. Кухар Світлана Левьцька поділилася на своїй сторінці в Інстаграм рецептом дуже смачної, пряної печінки із салом. За словами футблогера, смак вас неодмінно здивує.

Дотримуючись поради від кулінарки, гіркота печінки знике, якщо ви замочит її в молоці на кілька годин.

Інгредієнти для страви:

  • яловича печінка – 1 кг
  • сало – 50 г
  • цибуля – 2 шт.
  • селера – 2 шт.
  • молоко – 1 л
  • петрушка – пучок
  • олія – 30 г
  • борошно – 1 ст. л.
  • сметану – 2-3 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Читайте також: Простий рецепт фруктового замороженого соку

Спосіб приготування печінки без гіркоти:

1. Печінку варто почистити від плівок і прожилок, перекласти у миску та залити молоком на декілька годин.

2. Далі поріжте великими шматками овочі, перекладіть на сковороду з маслом, підсмажте, додайте порізану печінку й сало та тушкуйте на слабкому вогні протягом 15 хвилин.

3. Залишилось додати туди сіль, перець, борошно та сметану. Все перемішайте і тушкуйте ще хвилин 20 під кришкою.

Футблогери радять подавати печінку з підливою, тоді буде ще смачніше та ситніше!

Смачного вам та родині!

Рекомендуємо приготувати за нашим рецептом крученики з грибною начинкою. Спосіб приготування тут.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин