Корисні солодощі: покроковий рецепт гарбузового печива з яблуками
Це печиво ідеально підійде для сніданку, перекусу або десерту у будь-який час доби

Ароматна фруктова начинка: готуємо гарбузове печиво з яблуками/Фото: Pexels
Корисне гарбузове печиво з яблуками, яке тане у роті. Це чудовий спосіб змусити дітей їсти більше фруктів.
Гарбузове печиво з яблуками: інгредієнти
Для тіста
- Гарбуз — 200 г
- Пшеничне борошно — 300 г
- Розпушувач — 10 г
- Вершкове масло — 150 г
- Цукор — 100 г
- Цукрова пудра — 30 г
Для начинки
- Яблука — 500 г
- Мелена кориця — 10 г
- Цукор — 50 г
Як приготувати гарбузове печиво з яблуками
- Очистіть гарбуз та наріжте шматочками. Зваріть їх до м'якості (10 хвилин).
- Злийте воду та дайте охолонути. Пюруйте гарбузові шматочки блендером.
- Змішайте просіяне борошно, розпушувач, масло, цукор та перетріть пальцями на крихту.
- Додайте гарбузове пюре та замісіть тісто. Загорніть його у харчову плівку та залиште в холодильнику на 30 хвилин.
- Розріжте яблука та видаліть серцевину. Змішайте цукор, корицю та посипте шматочки яблук.
- Сформуйте з тіста ковбаску й наріжте шматочками. Розкачайте в круглі коржики товщиною 3 мм. На половину кожного покладіть яблука, накрийте другою половиною тіста та притисніть.
- Застеліть деко пергаментом та покладіть на нього печиво. Розігрійте духовку до 180 градусів. Готуйте 15-20 хвилин. Готове печиво можна присипати цукровою пудрою. Смачного!
Раніше ми писали рецепт варення на зиму з гарбуза.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні