ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Корисні солодощі: покроковий рецепт гарбузового печива з яблуками

Рецепти 11:01 - 18 жовтня 2022

Це печиво ідеально підійде для сніданку, перекусу або десерту у будь-який час доби

Корисні солодощі: покроковий рецепт гарбузового печива з яблуками

Ароматна фруктова начинка: готуємо гарбузове печиво з яблуками/Фото: Pexels

Корисне гарбузове печиво з яблуками, яке тане у роті. Це чудовий спосіб змусити дітей їсти більше фруктів.

Гарбузове печиво з яблуками: інгредієнти

Для тіста

  • Гарбуз — 200 г
  • Пшеничне борошно — 300 г
  • Розпушувач — 10 г
  • Вершкове масло — 150 г
  • Цукор — 100 г
  • Цукрова пудра — 30 г

Для начинки

  • Яблука — 500 г
  • Мелена кориця — 10 г
  • Цукор — 50 г

Як приготувати гарбузове печиво з яблуками

  1. Очистіть гарбуз та наріжте шматочками. Зваріть їх до м'якості (10 хвилин).
  2. Злийте воду та дайте охолонути. Пюруйте гарбузові шматочки блендером.
  3. Змішайте просіяне борошно, розпушувач, масло, цукор та перетріть пальцями на крихту.
  4. Додайте гарбузове пюре та замісіть тісто. Загорніть його у харчову плівку та залиште в холодильнику на 30 хвилин.
  5. Розріжте яблука та видаліть серцевину. Змішайте цукор, корицю та посипте шматочки яблук.
  6. Сформуйте з тіста ковбаску й наріжте шматочками. Розкачайте в круглі коржики товщиною 3 мм. На половину кожного покладіть яблука, накрийте другою половиною тіста та притисніть.
  7. Застеліть деко пергаментом та покладіть на нього печиво. Розігрійте духовку до 180 градусів. Готуйте 15-20 хвилин. Готове печиво можна присипати цукровою пудрою. Смачного!

Раніше ми писали рецепт варення на зиму з гарбуза.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин