Легка та низькокалорійна страва: рецепт томатного супу із сальсою
Цим супом можна насолоджуватися як гарячим, так і холодним

Для тих, хто хоче їсти більше овочів: готуємо томатний суп із сальсою/Фото: Pexels
Ніжна та низькокалорійна страва, яку приготує кожен. Томатний суп із сальсою ідеально підійде для тих, хто хоче їсти більше овочів.
Томатний суп із сальсою: інгредієнти
Основні
- Томати — 800 г
- Ріпчаста цибуля — 2 шт
- Зубчики часнику — 4 шт
- Оливкова олія — 40 мл
- Овочевий бульйон — 1 л
- Духмяний перець горошок — 3 шт
- Цукор — 10 г
- Сіль, петрушка — за смаком
Для сальси
- Перець чилі — 1 шт
- Авокадо — 1 шт
- Сік лайма — 50 мл
- Оливкова олія — 50 мл
- Цукор — 5 г
Як приготувати томатний суп із сальсою
- Наріжте помідори четвертинками. Подрібніть та обсмажте цибулю й часник до м'якості.
- Закип'ятіть бульйон та додайте помідори, обсмажену цибулю та часник. Посоліть та додайте перець й цукор. Тримайте на вогні 40 хвилин.
- Для приготування сальси очистіть перець чилі від серцевини та дрібно наріжте. М'якоть авокадо наріжте невеликими шматочками. Змішайте перець, авокадо, олію, сік лайма, цукор, сіль й перемішайте.
- Готовий суп протріть крізь сито. Розкладіть по тарілках та додайте сальси. Страву можна прикрасити петрушкою. Смачного!
Раніше ми писали рецепт гуцульського борщу з квашеного буряка.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні