ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Легка та низькокалорійна страва: рецепт томатного супу із сальсою

Рецепти 11:22 - 20 жовтня 2022

Цим супом можна насолоджуватися як гарячим, так і холодним

Легка та низькокалорійна страва: рецепт томатного супу із сальсою

Для тих, хто хоче їсти більше овочів: готуємо томатний суп із сальсою/Фото: Pexels

Ніжна та низькокалорійна страва, яку приготує кожен. Томатний суп із сальсою ідеально підійде для тих, хто хоче їсти більше овочів.

Томатний суп із сальсою: інгредієнти

Основні

  • Томати — 800 г
  • Ріпчаста цибуля — 2 шт
  • Зубчики часнику — 4 шт
  • Оливкова олія — 40 мл
  • Овочевий бульйон — 1 л
  • Духмяний перець горошок — 3 шт
  • Цукор — 10 г
  • Сіль, петрушка — за смаком

Для сальси

  • Перець чилі — 1 шт
  • Авокадо — 1 шт
  • Сік лайма — 50 мл
  • Оливкова олія — 50 мл
  • Цукор — 5 г

Як приготувати томатний суп із сальсою

  1. Наріжте помідори четвертинками. Подрібніть та обсмажте цибулю й часник до м'якості.
  2. Закип'ятіть бульйон та додайте помідори, обсмажену цибулю та часник. Посоліть та додайте перець й цукор. Тримайте на вогні 40 хвилин.
  3. Для приготування сальси очистіть перець чилі від серцевини та дрібно наріжте. М'якоть авокадо наріжте невеликими шматочками. Змішайте перець, авокадо, олію, сік лайма, цукор, сіль й перемішайте.
  4. Готовий суп протріть крізь сито. Розкладіть по тарілках та додайте сальси. Страву можна прикрасити петрушкою. Смачного!

Раніше ми писали рецепт гуцульського борщу з квашеного буряка.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин