ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Універсальна консервація на зиму: рецепт томатного соусу з перцем і цибулею

Рецепти 12:05 - 22 жовтня 2022

Цю консервацію можна додавати до різноманітних страв

Універсальна консервація на зиму: рецепт томатного соусу з перцем і цибулею

Готуємо томатний соус з перцем та цибулею/Фото: Рexels

Цей ніжний і водночас екзотичний на смак соус стане джерелом поживних речовин узимку. Його можна додавати до пасти, піци або ж інших страв. Пропонуємо рецепт томатного соусу з перцем і цибулею.

Томатний соус у банках: інгредієнти

  • томати - 2 кг
  • перець червоний солодкий - 0,5 кг
  • цибуля ріпчаста - 0,5 кг
  • перець червоний гострий - 1 шт.
  • часник, зубчики - 4 шт.
  • зелень - 100 г
  • олія соняшникова - 100 мл
  • сіль - 40 г
  • оцет - 40 мл
  • цукор - 20 г

Спосіб приготування

  1. Усі продукти ретельно помийте. Помідори залийте кип'ятком на 30 секунд, потім очистіть від шкірки.
  2. З перців видаліть серцевину, часник і цибулю очистіть. Овочі поріжте на шматки, потім пропустіть через м'ясорубку. До помідорної маси додайте подрібнену зелень, сіль, цукор, олію.
  3. Отриману масу поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть протягом 30 хвилин. За 10 хвилин до кінця варіння додайте оцет, доведіть до кипіння і розлийте по теплих стерилізованих банках.
  4. Закрийте кришками та зберігайте у прохолодному місці.

Раніше ми писали, як приготувати томатний суп із сальсою. Ніжна та низькокалорійна страва сподобається кожному.

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин