Маринований гарбуз на зиму до солоних страв – покроковий рецепт
Цей незвичайний рецепт порадує вас та ваших гостей

Рецепт гарбуза до солоних страв/Фото: Pinterest/Автор: The Telegraph
Гарбуз є популярною закускою в усьому світі. Ми поділимося незвичайним рецептом заготівлі, яка відмінно поєднується із солоними стравами.
Рецепт гарбуза на зиму до солоних страв
Інгредієнти:
- гарбуз – 1 кг;
- вода – 500 мл;
- оцет - 2 столові ложки;
- гвоздика – 10 штук;
- запашний перець – 8 штук;
- цукор – 1,5 склянки;
- сіль - 1 чайна ложка;
- мускатний горіх – 1 чайна ложка;
- паличка кориці – 1 штук;
- імбир – 0,5 чайної ложки.
Як приготувати:

- Спочатку почистьте гарбуз і наріжте кубиками.
- Викладіть гарбуз у каструлю, додайте цукор, сіль та оцет, а потім залийте теплою водою.
- Гарбуз потрібно залишити маринуватися на ніч.
- Викладіть у марлю та зав'яжіть у мішечок гвоздику, запашний перець, корицю та імбир.
- Опустити мішечок у каструлю з гарбузом і варіть 10 хвилин.
- Витягніть мішечок зі спеціями.
- Розкладіть гарбуз по стерилізованих банках і закрийте кришками.
Раніше ми поділилися рецептом картопляного салату. Салат часто подають як гарнір до м'ясних або рибних страв.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні