ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Маринований гарбуз на зиму до солоних страв – покроковий рецепт

Рецепти 17:54 - 24 жовтня 2022

Цей незвичайний рецепт порадує вас та ваших гостей

Гарбуз

Рецепт гарбуза до солоних страв/Фото: Pinterest/Автор: The Telegraph

Гарбуз є популярною закускою в усьому світі. Ми поділимося незвичайним рецептом заготівлі, яка відмінно поєднується із солоними стравами.

Рецепт гарбуза на зиму до солоних страв

Інгредієнти:

  • гарбуз – 1 кг;
  • вода – 500 мл;
  • оцет - 2 столові ложки;
  • гвоздика – 10 штук;
  • запашний перець – 8 штук;
  • цукор – 1,5 склянки;
  • сіль - 1 чайна ложка;
  • мускатний горіх – 1 чайна ложка;
  • паличка кориці – 1 штук;
  • імбир – 0,5 чайної ложки.

Як приготувати:

Рецепт гарбуза до солоних страв/Фото: Pinterest/Автор: pickleaddicts.com
  1. Спочатку почистьте гарбуз і наріжте кубиками.
  2. Викладіть гарбуз у каструлю, додайте цукор, сіль та оцет, а потім залийте теплою водою.
  3. Гарбуз потрібно залишити маринуватися на ніч.
  4. Викладіть у марлю та зав'яжіть у мішечок гвоздику, запашний перець, корицю та імбир.
  5. Опустити мішечок у каструлю з гарбузом і варіть 10 хвилин.
  6. Витягніть мішечок зі спеціями.
  7. Розкладіть гарбуз по стерилізованих банках і закрийте кришками.

Раніше ми поділилися рецептом картопляного салату. Салат часто подають як гарнір до м'ясних або рибних страв.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин