Секретний інгредієнт прибере із риби зайву гіркоту: як приготувати ідеальну юшку
Юшка за цим рецептом вийде неймовірно ніжною та смачною

Як приготувати юшку, щоб риба не гірчила/Фото: Unsplash
Не багато людей люблять юшку через те, що в процесі приготування супу риба починає гірчити. Досвідчені господині використовують один простий інгредієнт, який прибере із риби зайву гіркоту. Ділимося рецептом смачної юшки з минтаєм.
Це може здатися несподіваним, але у юшку необхідно додавати цукру. Саме цей інгредієнт зробить рибу ніжнішою та прибере гіркий присмак.
Рецепт юшки з мінтаєм: основні інгредієнти
- філе мінтаю – 300 г;
- картопля – 3 шт;
- цибуля – 1 шт;
- морква – 1 шт;
- солодкий перець – 1/2 шт.;
- кукурудза заморожена – 100 г;
- томатна паста – 80 г;
- цукор – 1-2 ч. л;
- оливкова олія – для смаження;
- паприка, сіль, зелень – за смаком.

Спосіб приготування юшки:
- Нарізану цибулю та потерту моркву обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору.
- Додайте до цибулі та моркви нарізану кубиками картопля і перець і тушкуйте разом 3-5 хвилин, потім залийте водою.
- Посоліть, додайте лавровий листок, дайте покипіти 15 хвилин.
- Додайте в суп нарізану кубиками рибу та кукурудзу, варіть ще 5-7 хвилин.
- Наприкінці додайте у юшку томатну пасту, паприку та цукор.
Для нас картопляне пюре – це смак із дитинства. Існує багато варіацій його приготування, а от французи додають один доступний продукт, який перетворить його на кулінарний витвір мистецтва. Розповідаємо, який інгредієнт перетворить звичайне картопляне пюре на шедевр.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!