ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Один звичайний інгредієнт зробить м'ясний фарш ніжним та пухким

Рецепти 13:44 - 01 листопада 2022

Шеф-кухарі зазвичай додають до фаршу трохи кукурудзяного крохмалю

Один звичайний інгредієнт зробить м'ясний фарш ніжним та пухким

Секретний інгредієнт, який зробить фарш пухким / Фото: Рixabay

Кулінари поділилися своїм секретом, як домогтися ідеального фаршу, щоб він був ніжним та пух. У цьому вам допоможе один дешевий інгредієнт, який є на полицях будь-якого магазину.

Шеф-кухарі зазвичай додають до фаршу трохи кукурудзяного крохмалю, який не містить в собі клейковини. На 500 грамів м'яса вам знадобиться 50 грамів крохмалю.

Крім того, дуже важливим є те, щоб усі компоненти при приготуванні були кімнатної температури.

Також, щоб страва з фаршу була більш смачною, фахівці рекомендують зробити наступні маніпуляції:

  • додавайте розмочений в молоці, а не вода, білий хліб;
  • додавайте трохи несолоного сала, щоб фарш був злегка жирним;
  • не шкодуйте цибулі, вона не зіпсує смак;
  • якщо фарш все ж вийшов тугуватим, додайте трохи води, або молока.

Раніше ми розповідали, як приготувати фрикадельки с медом и чесноком. Вони мають вишуканий та унікальний смак.

Джерело: РБК-Україна

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин