Один звичайний інгредієнт зробить м'ясний фарш ніжним та пухким
Шеф-кухарі зазвичай додають до фаршу трохи кукурудзяного крохмалю

Секретний інгредієнт, який зробить фарш пухким / Фото: Рixabay
Кулінари поділилися своїм секретом, як домогтися ідеального фаршу, щоб він був ніжним та пух. У цьому вам допоможе один дешевий інгредієнт, який є на полицях будь-якого магазину.
Шеф-кухарі зазвичай додають до фаршу трохи кукурудзяного крохмалю, який не містить в собі клейковини. На 500 грамів м'яса вам знадобиться 50 грамів крохмалю.
Крім того, дуже важливим є те, щоб усі компоненти при приготуванні були кімнатної температури.
Також, щоб страва з фаршу була більш смачною, фахівці рекомендують зробити наступні маніпуляції:
- додавайте розмочений в молоці, а не вода, білий хліб;
- додавайте трохи несолоного сала, щоб фарш був злегка жирним;
- не шкодуйте цибулі, вона не зіпсує смак;
- якщо фарш все ж вийшов тугуватим, додайте трохи води, або молока.
Раніше ми розповідали, як приготувати фрикадельки с медом и чесноком. Вони мають вишуканий та унікальний смак.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!