Максимально ніжні та повітряні: готуємо оладки з цибулі-порею
На приготування цієї страви ви витратите всього 30 хвилин

Рецепт оладків з цибулі-порею/Фото: pexels
Ніжні та повітряні оладки можуть стати чудовим сніданком. Готувати цю страву доволі легко, а з інгредієнтів знадобляться продукти, які точно є в кожного на кухні. Дізнайтеся, як приготувати оладки з цибулі-порею, які сподобаються всім.
Інгредієнти
- цибуля-порей - 2 шт.
- масло вершкове - 2 ст. л.
- яйця - 3 шт.
- борошно пшеничне - 200 г
- сир чедер - 100 г
- гірчиця зерниста - 1 ст. л.
- молоко - 75 мл
Як приготувати оладки з цибулі-порею
- Потрібно помити та дрібно нарізати цибулю-порей.
- Нагріти масло в сковороді на слабкому вогні і злегка обсмажити цибулю з дрібкою солі протягом 10 хвилин, поки вона не стане м'якою. Після цього потрібно її охолодити.
- Збити яйця, борошно, натертий чедер, гірчицю та приправи, потім поступово додати молоко, доки не вийде густе тісто. Змішати цибулю-порей з тістом.
- На розігріту з маслом сковорідку додати 2-3 столові ложки тіста. Готувати 2-3 хвилини або до золотистого кольору, потім перевернути та обсмажувати так само. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати картопляні оладки з сиром за 30 хвилин. Для приготування знадобиться декілька інгредієнтів та зовсім мало часу.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні