ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Максимально ніжні та повітряні: готуємо оладки з цибулі-порею

Рецепти 18:58 - 02 листопада 2022

На приготування цієї страви ви витратите всього 30 хвилин

Максимально ніжні та повітряні: готуємо оладки з цибулі-порею

Рецепт оладків з цибулі-порею/Фото: pexels

Ніжні та повітряні оладки можуть стати чудовим сніданком. Готувати цю страву доволі легко, а з інгредієнтів знадобляться продукти, які точно є в кожного на кухні. Дізнайтеся, як приготувати оладки з цибулі-порею, які сподобаються всім.

Інгредієнти

  • цибуля-порей - 2 шт.
  • масло вершкове - 2 ст. л.
  • яйця - 3 шт.
  • борошно пшеничне - 200 г
  • сир чедер - 100 г
  • гірчиця зерниста - 1 ст. л.
  • молоко - 75 мл

Як приготувати оладки з цибулі-порею

  1. Потрібно помити та дрібно нарізати цибулю-порей.
  2. Нагріти масло в сковороді на слабкому вогні і злегка обсмажити цибулю з дрібкою солі протягом 10 хвилин, поки вона не стане м'якою. Після цього потрібно її охолодити.
  3. Збити яйця, борошно, натертий чедер, гірчицю та приправи, потім поступово додати молоко, доки не вийде густе тісто. Змішати цибулю-порей з тістом.
  4. На розігріту з маслом сковорідку додати 2-3 столові ложки тіста. Готувати 2-3 хвилини або до золотистого кольору, потім перевернути та обсмажувати так само. Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати картопляні оладки з сиром за 30 хвилин. Для приготування знадобиться декілька інгредієнтів та зовсім мало часу.

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин