Особливо м'які: покроковий рецепт шоколадних мафінів на ряжанці
Додавання ряжанки дозволяє десерту залишатися м’яким щонайменше три дні

Простий перекус: готуємо ніжні шоколадні мафіни на ряжанці/Фото: Pexels
Неймовірно м'які та ніжні шоколадні мафіни від яких неможливо відірватися. Цей десерт відрізняється від інших одним секретним інгредієнтом — ряжанкою.
Шоколадні мафіни на ряжанці: інгредієнти
- Яйця — 4 шт
- Вершкове масло — 200 г
- Цукор — 100 г
- Ванільний цукор — 10 г
- Ряжанка — 200 мл
- Пшеничне борошно — 10 г
- Розпушувач — 10 г
- Какао-порошок — 20 г
- Цукрова пудра — 40 г
Як приготувати шоколадні мафіни на ряжанці
- Збийте розм'якшене масло із цукром, яйцем та ряжанкою.
- Змішайте пшеничне борошно з розпушувачем, ванільним цукром та какао-порошком. Додайте в яєчну масу й замісіть тісто.
- Змастіть форми для мафінів маслом. Викладіть у них на 2/3 об'єму тісто.
- Випікайте при 180 градусах 20-25 хвилин до коричнево-золотої скоринки.
- Дайте охолонути та посипте цукровою пудрою. Смачного!
Раніше ми писали рецепт смаженого тосту з бананом на сніданок.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні