ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Особливо м'які: покроковий рецепт шоколадних мафінів на ряжанці

Рецепти 12:53 - 03 листопада 2022

Додавання ряжанки дозволяє десерту залишатися м’яким щонайменше три дні

Особливо м'які: покроковий рецепт шоколадних мафінів на ряжанці

Простий перекус: готуємо ніжні шоколадні мафіни на ряжанці/Фото: Pexels

Неймовірно м'які та ніжні шоколадні мафіни від яких неможливо відірватися. Цей десерт відрізняється від інших одним секретним інгредієнтом — ряжанкою.

Шоколадні мафіни на ряжанці: інгредієнти

  • Яйця — 4 шт
  • Вершкове масло — 200 г
  • Цукор — 100 г
  • Ванільний цукор — 10 г
  • Ряжанка — 200 мл
  • Пшеничне борошно — 10 г
  • Розпушувач — 10 г
  • Какао-порошок — 20 г
  • Цукрова пудра — 40 г

Як приготувати шоколадні мафіни на ряжанці

  1. Збийте розм'якшене масло із цукром, яйцем та ряжанкою.
  2. Змішайте пшеничне борошно з розпушувачем, ванільним цукром та какао-порошком. Додайте в яєчну масу й замісіть тісто.
  3. Змастіть форми для мафінів маслом. Викладіть у них на 2/3 об'єму тісто.
  4. Випікайте при 180 градусах 20-25 хвилин до коричнево-золотої скоринки.
  5. Дайте охолонути та посипте цукровою пудрою. Смачного!

Раніше ми писали рецепт смаженого тосту з бананом на сніданок.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин