Пишні сирні булочки з цукром та корицею: рецепт простої та швидкої випічки
Ця випічка дуже ніжна і довго зберігається свіжою та м'якою

Рецепт сирних булочок з корицею/Фото: скріншот
Булочки – чудова страва до чаю, яка може стати смачною та простою альтернативою пирогам та запіканкам. Ділимося рецептом пишних сирних булочок з цукром і корицею, на їхнє приготування потрібно лише 20 хвилин.
Булочки за цим рецептом вийдуть пишними та повітряними. А процес їхнього приготування займе менше півгодини.
Рецепт сирних булочок: основні інгредієнти
Кисломолочний сир 5% — 200 г;
- Яйце — 1 шт;
- Цукор — 40 г;
- Ванільний цукор — 10 г;
- Борошно — близько 170 г + 30 г борошна для роботи із тестом;
- Рослинна олія — 50 г;
- Сіль — щіпка;
- Розпушувач — 1 ч. л;
- Молоко — для змащування булочок;
- Вершкове масло — 20 г;
- Цукор — 2 ст. л;
- Кориця — 1 ч. л.

Спосіб приготування булочок з корицею:
- У мисці змішайте сир, яйце, цукор, ванільний цукор, дрібку солі, олію. Перебийте масу блендером до однорідності.
- Змішайте борошно з розпушувачем та додайте до інших інгредієнтів.
- Замісіть м'яке тісто, за потреби додайте ще трохи борошна.
- Розділіть тісто на 10 частин, з кожної частини сформуйте булочку.
- Перекладіть булочки на пергамент і змастіть молоком. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 180 С.
- Змішайте цукор із корицею.
- Готові булочки змастіть вершковим маслом і посипте цукром із корицею.
Раніше ми ділилися рецептом запечених пончиків із варенням. Ця випічка підійде ласунам, які стежать за фігурою.
Джерело:
Alina FooDee
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні