Мінімум часу та інгредієнтів: готуємо печиво з арахісової пасти без випічки
На приготування цього неймовірно смачного десерту не потрібно витрачати весь день

Рецепт печива з арахісової пасти/Фото: pexels
Щоб зробити чаювання більш смачним та цікавим, пропонуємо рецепт печива з арахісової пасти. Для цього знадобиться всього три основні інгредієнти, але найголовніше – приготувати його можна без випічки.
Печиво з арахісової пасти у блендері: інгредієнти
Основні
- пластівці вівсяні – 1 склянка
- сіль – 1/5 ст. л.
- фініки – 3/4 склянки (за бажанням)
- арахісова паста із сіллю – 125 г
Для шоколадної глазурі
- олія кокосова – 3 ст. л.
- какао-порошок – 3 ст. л.
- кленовий сироп або мед – 2 ч. л.
- сіль – 1/5 ч. л.
Спосіб приготування
- Для отримання борошна подрібніть у блендері вівсяні пластівці. Можна додати сіль.
- Додайте фініки і збивайте до того часу, поки вони не подрібняться. Додайте арахісову пасту і перемішайте до утворення тіста.
- Із кожних 2 столових ложок тіста сформуйте печиво.
- Викладіть на деко, застелене пергаментом. За бажанням зробіть візерунок у вигляді решітки за допомогою виделки.
- Подавайте арахісове печиво без випічки. Десерт можна прикрасити глазур'ю. Для цього змішайте всі інгредієнти у мисці і збийте до однорідності. Опустіть печиво, дайте глазурі стекти, а потім покладіть назад на деко, застелене пергаментом. Заморозьте на 10 хвилин.
- Найкраще зберігати печиво у холодильнику, щоб тісто не розм'якшилося при кімнатній температурі.
- Подавати десерт можна з чаєм, кавою або насолоджуватися ним без гарячих напоїв.
Раніше ми писали, як приготувати корисне гарбузове печиво з яблуками. Воно ідеально підійде для сніданку, перекусу або десерту у будь-який час доби.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні