Простий рецепт та вишуканий смак: готуємо крем-суп із сиром сулугуні
Цей оригінальний суп сподобається навіть найпримхливішим дітям

Рецепт крем-супу з ріпи з сиром сулугуні/Фото: Unsplash
Всі знають про користь супів, проте вони швидко набридають. Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, пропонуємо приготувати крем-суп з ріпи з сиром сулугуні. Цей суп сподобається навіть найпримхливішим дітям.
Рецепт крем-супу з ріпи з сиром сулугуні: інгредієнти
- Цибуля — 3 штуки,
- Ріпа — 5 штук,
- Вершки 33% жирності — 300 мл,
- Молоко — 300 мл
- Вершкове масло — 50 г,
- Копчений сулугуні — 100 г,
- Бородінський хліб — 6 скибочок,
- Петрушка — 50 г,
- Рослинна олія — 50 г.
Спосіб приготування крем-супу з ріпи з сиром сулугуні:
- Поставте в духовку хліб, щоб він підсушився на 15 хв. при 180 градусів.
- Дрібно наріжте ріпу та цибулю. У глибокій каструлі обсмажте їх на вершковому маслі близько 10 хв.
- У каструлю до ріпи та цибулі додайте вершки та молоко і протушкуйте в духовці 50 хвилин при 160 градусах, періодично помішуючи.
- Приготовлений суп збийте блендером до однорідності і процідіть через сито
- Додайте сіль, перець до смаку.
- Натріть на тертці сулугуні та посипте ним суп.
- Натріть на тертці підсушений бородинський хліб. Посипте їм суп.
- Збийте олію з петрушкою в блендері в пропорціях один до одного, виходить «зелене масло», яким прикрашаємо суп.
Раніше ми писали, як приготувати голубці з картоплею. Ми пропонуємо вам пісний варіант цієї страви.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні