Швидкий рецепт на Святвечір: як приготувати кутю з булгуром та цукатами
Цей рецепт врятує вас, якщо до Святвечора залишається декілька годин

Рецепт куті з булгуром, горіхами та цукатами/Фото: скрін відео
До Святвечора залишаються лічені години, тож цей рецепт куті точно стане у нагоді. Для приготування традиційної страви знадобиться всього 30 хвилин.
Кутя з булгуром: інгредієнти
- булгур - 1 склянка
- мак - 100 г
- цукати - 50 г
- родзинки - 100 г
- волоські горіхи, очищені - 100 г
- мед - 2 ст. л.
- сіль - 2 г
Спосіб приготування
- Булгур відваріть у підсоленій воді протягом 15-20 хвилин.
- Залийте родзинки і мак окропом, горіхи подрібніть і підсмажте на сухій сковорідці.
- Розітріть мак або пропустіть через м'ясорубку і змішайте з медом.
- Змішайте булгур з цукатами, маком, родзинками і горіхами. На завершення додайте узвар.
Раніше ми писали, як приготувати кутю з маком, горіхами та в'яленою вишнею. Солодка страва займає центральне місце на святковому столі.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні