Приготує кожен: покроковий рецепт вершкового манника на сметані
Подавайте десерт разом з кавою або чаєм

Як приготувати манник на сметані/Фото: Pinterest
Манник — надзвичайно смачний та легкий у приготуванні десерт. Вам знадобиться лише декілька простих інгредієнтів. Замість кефіру будемо використовувати сметану.
Манник: інгредієнти
- Сметана — 250 г
- Цукор — 200 г
- Манна крупа — 150 г
- Пшеничне борошно — 150 г
- Великі курячі яйця — 3 шт
- Розпушувач — 0,5 ч.л
- Сіль — за смаком
Як приготувати манник
- Змішайте сметану кімнатної температури та манну крупу. Залиште на 30 хвилин, щоб крупа набухла.
- Розбийте яйця в миску та додайте цукор з щіпкою солі. Збивайте міксером 2 хвилини.
- Додайте в яєчну суміш манку зі сметаною. Продовжуйте збивати до того часу, поки всі грудочки зникнуть.
- Застеліть форму для випікання пергаментним папером та змастіть олією. Вилийте готове тісто. Розігрійте духовку до 180 градусів та поставте манник на 40-50 хвилин.
Ніжний та вершковий манник готовий. Смачного!
Раніше ми писали рецепт дієтичного штруделю з лавашу. Проста та смачна страва не займає багато часу.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні