Найпростіший у приготуванні рис із морепродуктами
Виходить дуже ситно і смачно

Фото: bbcgoodfood.com
Можна використовувати заздалегідь змішані морепродукти, щоб значно спростити приготування корисної страви з рисом.
А якщо створювати цей шедевр в одній великій каструлі, то не доведеться витрачати багато часу на миття гори посуду.
Інгредієнти
- Оливкова олія - 1 ст.л
- Цибуля - 1 шт
- Куркума - 1 ч.л
- Рис - 300 г
- Бульйон - 1 л
- Горошок заморожений - 200 г
- Суміш морепродуктів - 400 г
Рецепт
- У глибокій сковороді обсмажте протягом 5 хвилин цибулю з куркумою.
- Далі додайте рис із бульйоном і доведіть усе до кипіння, потім варіть 15 хвилин на повільному вогні. Періодично помішуйте.
- Викладіть у сковороду горох і готуйте ще 5 хвилин.
- Додайте морепродукти та готуйте всі 5 хвилин. Наприкінці рекомендуємо притрусити улюбленими приправами та подавати з часточками лимона. Смачного!
Також спробуйте легкий весняний салат із тунцем, спаржею та квасолею за 10 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні