ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Борщ із кабачками: оригінальний рецепт традиційної української страви

Рецепти 09:56 - 21 лютого 2023

Пропонуємо простий, але водночас оригінальний рецепт борщу

Борщ із кабачками: оригінальний рецепт традиційної української страви

Рецепт борщу з кабачками/Фото: pixabay

Існує багато варіацій традиційної української страви, одна з них – борщ із кабачками. Він виходить не менш смачним та поживним, а курятина чудово поєднається з іншими інгредієнтами. Пропонуємо дізнатися, як приготувати борщ із кабачками у себе на кухні.

Інгредієнти

  • вода - 2.5 л
  • курятина - 300 г
  • буряк - 1 шт.
  • кабачок - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • картопля - 3 шт.
  • капуста білоголова - 250 г
  • паста томатна - 40 г
  • олія соняшникова - 20 мл
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • часник, зубчики - 1 шт.
  • зелень - за смаком

Спосіб приготування

  1. Відваріть курятину протягом 30 хвилин.
  2. Очистьте і помийте буряк, картоплю, цибулю і моркву. Цибулю дрібно наріжте, моркву і буряк натріть на грубій терці.
  3. На розігрітій з олією сковороді посмажте до м'якості цибулю, додайте моркву і смажте, помішуючи, ще кілька хвилин. Додайте буряк, томатну пасту, пів склянки бульйону і тушкуйте під кришкою на невеликому вогні протягом 6-8 хвилин.
  4. Картоплю наріжте невеликими кубиками, капусту нашаткуйте і покладіть у киплячий бульйон. Варіть так протягом 15 хвилин.
  5. Кабачок очистьте, наріжте кубиками й додайте у борщ. Додайте томатну засмажку і готуйте 10 хвилин. До столу борщ варто подавати із зеленню та сметаною.

Раніше ми писали рецепт супу з курячими фрикадельками. Ця легка страва не нашкодить вашому тілу та буде корисною для здоров'я.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин