Борщ із кабачками: оригінальний рецепт традиційної української страви
Пропонуємо простий, але водночас оригінальний рецепт борщу

Рецепт борщу з кабачками/Фото: pixabay
Існує багато варіацій традиційної української страви, одна з них – борщ із кабачками. Він виходить не менш смачним та поживним, а курятина чудово поєднається з іншими інгредієнтами. Пропонуємо дізнатися, як приготувати борщ із кабачками у себе на кухні.
Інгредієнти
- вода - 2.5 л
- курятина - 300 г
- буряк - 1 шт.
- кабачок - 1 шт.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- картопля - 3 шт.
- капуста білоголова - 250 г
- паста томатна - 40 г
- олія соняшникова - 20 мл
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- часник, зубчики - 1 шт.
- зелень - за смаком
Спосіб приготування
- Відваріть курятину протягом 30 хвилин.
- Очистьте і помийте буряк, картоплю, цибулю і моркву. Цибулю дрібно наріжте, моркву і буряк натріть на грубій терці.
- На розігрітій з олією сковороді посмажте до м'якості цибулю, додайте моркву і смажте, помішуючи, ще кілька хвилин. Додайте буряк, томатну пасту, пів склянки бульйону і тушкуйте під кришкою на невеликому вогні протягом 6-8 хвилин.
- Картоплю наріжте невеликими кубиками, капусту нашаткуйте і покладіть у киплячий бульйон. Варіть так протягом 15 хвилин.
- Кабачок очистьте, наріжте кубиками й додайте у борщ. Додайте томатну засмажку і готуйте 10 хвилин. До столу борщ варто подавати із зеленню та сметаною.
Раніше ми писали рецепт супу з курячими фрикадельками. Ця легка страва не нашкодить вашому тілу та буде корисною для здоров'я.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні