Ідеальна страва до посту: рецепт супу зі шпротами
Ситна та смачна страва з невеликої кількості інгредієнтів

Рецепт супу зі шпротами. Фото: Getty images
Неймовірно смачна і ситна страва без тваринного м'яса, яка допоможе заповнити мікроелементи, що бракують. Готування дуже просте і займає приблизно одну годину часу.
Інгредієнти на 4 порції
- 2 літри води;
- 100 г шпротів;
- 2 картоплини;
- 50 г рису;
- 1 морква;
- 1 болгарський перець;
- 1 цибулина;
- лавровий лист;
- спеції, зелень на смак.
Як готувати
- Ставимо каструлю із водою на плиту. Очищаємо картоплю і ріжемо її великими кубиками. Перекладаємо овочі в кип'ячену воду та варимо п'ять-сім хвилин.
- Очищаємо моркву та цибулю. Протираємо моркву на дрібній тертці, а цибулю дрібно шаткуємо. Потім обсмажуємо овочі на сковороді з невеликою кількістю олії протягом трьох хвилин.
- Болгарський перець варто нарізати невеликими кубиками. Додаємо його в сковороду та обсмажуємо ще 3 хвилин разом із овочами.
- Додаємо засмажку в каструлю з картоплею і кладемо туди лавровий лист.
- Промиваємо рис водою і додаємо його в каструлю. Варимо до готовності.
- Зі шпротів потрібно злити зайву олію і покласти їх в суп. Доводимо до кипіння, проварюємо 5 хвилин і вимикаємо.
- Додати зелень і спеції.
Раньше мы писали, как приготовить запеченные вареники с яблоками. Делимся оригинальным рецептом.
Джерело:
24 канал
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні