Актуально в період посту: рецепт вінегрету із щавлем
Пропонуємо приготувати легку та корисну страву, яка сподобається усій родині

Рецепт вінегрету зі шпинатом/Фото: pixabay
У період посту буває складно вибрати страви, які можна споживати щодня. Однак ми пропонуємо рецепт вінегрету зі шпинатом, який стане чудовим доповненням обіднього столу. Дізнайтеся, як приготувати цей салат.
Інгредієнти
- картопля - 3 шт.
- морква - 1 шт.
- щавель - 60 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- буряк - 2 шт.
- горошок консервований - 300 г
- солені огірки - 2 шт.
- олія соняшникова - 4 ст. л.
- сіль - за смаком
Спосіб приготування
- Відваріть усі овочі. Після цього охолодіть і почистьте від шкірки. Наріжте кубиками.
- Солоні огірки промийте. Наріжте кубиками і додайте до овочів.
- Цибулю почистьте і дрібно наріжте. Також додайте до овочів.
- Злийте рідину з консервованого горошку і теж висипте до суміші овочів.
- Щавель добре помийте, зріжте стебла, обсушіть і наріжте, додайте до овочів. Усе перемішайте, заправивши соняшниковою олією. Додайте спеції на свій смак.
Раніше ми писали рецепт грибного рагу з картоплею. Готувати цю страву можна під час Великого посту.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні