Дієтична та ситна страва: рецепт курячого філе з броколі
Його дуже легко приготувати, воно чудово насичує білком та різними мікроелементами.

Рецепт курячого філе з броколі/Фото: Getty images
Куряче філе є неймовірно корисним білковим продуктом, який чудово поєднується з броколі - чудовим джерелом клітковини. Ця страва непогано насичує, а також містить безліч вітамінів та мікроелементів.
Cкладові
- Куряче філе – 600 г;
- Брокколі – 400 г;
- Сметана – 200 г;
- Перець чорний мелений;
- Перець запашний, горошком;
- Орегано - 0,5 ч. л.;
- Паприка –1 ч. л.;
- Сіль;
- Рослинна олія – для смаження.
Як приготувати
- Брокколі вимиваємо, розбираємо на суцвіття. Воду слід посолити та поперчити.
- Опускаємо суцвіття броколі в киплячу воду, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні дві хвилини. Відкидаємо на сито і опускаємо у холодну воду на півхвилини.
- Куряче філе треба промити, обсушити, нарізати на середні шматочки. На розпечену сковороду варто налити рослинне масло і обсмажувати м'ясо п'ять хвилин.
- Викладаємо броколі та заливаємо сметаною. Сковороду накриваємо кришкою і гасимо 20 хвилин на середньому вогні до готовності броколі.
Нещодавно ми ділилися рецептом вареників із картоплею.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні