Класичний картопляний салат: ідеальний гарнір до м'яса
Настільки простий варіант приготування картоплі знайти на просторах інтернету сьогодні не так легко

Фото: bbcgoodfood.com
Спробуйте цей класичний рецепт простого картопляного салату буквально з кількох доступних продуктів.
Його можна сміливо подавати до м'ясних страв, особливо стейків із яловичини або баранини.
Якщо хочете збільшити порцію, тоді просто помножте вказану кількість.
Інгредієнти
- Картопля - 800 г
- Цибуля-шалот - 3 шт
- Каперси дрібні - 1 ст.л
- Корнішони - 2 ст.л
- Майонез - 3 ст.л
- Оливкова олія - 3 ст.л
- Білий винний оцет - 1 ст.л
- Петрушка - жменя
Рецепт
- Відваріть картоплю в підсоленій воді. Це займе не більше 20 хвилин. Злийте воду і дайте охолонути.
- Наріжте на шматочки, змішайте з уже нарізаним шалотом, каперсами та корнішонами.
- Додайте до них майонез, оливкову олію, оцет і перець, якщо хочете. Не забудьте притрусити рубаною петрушкою, після чого подавайте на стіл. Смачного!
Раніше ми знайшли рецепт найпростішої заправки для салату.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні