ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати салат "Цезар" з соусом на варених жовтках: легендарний салат з новим смаком

Рецепти 16:21 - 29 березня 2025

З цією стравою ви вразите навіть найвибагливіших гурманів

Салат "Цезар"

Салат "Цезар" з соусом на варених жовтках / Фото: Bing

Салат “Цезар” – то вже легендарна ресторанна класика. Чому б трішки не оновити її та не спробувати приготувати самостійно? Рецептом поділилась фудблогерка Іриска Дімітрова.

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе
  • 1-2 ч л оливкової олії
  • сіль, перець, сушений часник, копчена паприка за смаком
  • листя салату (Ромен, Айсберг)
  • помідори черрі
  • пармезан

Сухарики:

  • білий хліб
  • оливкова олія
  • сіль, перець, сушений часник

Соус:

  • 2 варених жовтка
  • 3-4 ст л сметани або грецького йогурта
  • 1 ст л зернової гірчиці
  • 1 ст л соєвого соусу
  • 1 ч л лимонного соку
  • 1 ч л оливкової олії
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Куряче філе розрізаємо вздовж на 2 пластини. Поливаємо оливковою олією, посипаємо сіллю, перцем і спеціями. Натираємо з обох сторін , Залишаємо на 30 хвилин, а потім запікаємо до золотистого скоринки при температурі 200 °.
  2. Для приготування сухариків хліб нарізаємо кубиком, поливаємо оливковою олією, посипаємо сіллю,спеціями і запікаємо.
  3. Щоб приготувати соус, поєднуємо варені жовтки, сметану (йогурт), соєвий соус, зернову гірчицю, лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і перебиваємо в блендері.
  4. В миску викладаємо листя салата, додаємо нарізані помідори чері і сухарики. Поливаємо соусом, перемішуємо і викладаємо на гарну тарілку. Зверху викладаємо нарізане куряче філе, поливаємо соусом і посипаємо пармезаном.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом салату із манго з авокадо та чорною квасолею.

Джерело:

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин