Як приготувати салат "Цезар" з соусом на варених жовтках: легендарний салат з новим смаком
З цією стравою ви вразите навіть найвибагливіших гурманів

Салат "Цезар" з соусом на варених жовтках / Фото: Bing
Салат “Цезар” – то вже легендарна ресторанна класика. Чому б трішки не оновити її та не спробувати приготувати самостійно? Рецептом поділилась фудблогерка Іриска Дімітрова.
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- 1-2 ч л оливкової олії
- сіль, перець, сушений часник, копчена паприка за смаком
- листя салату (Ромен, Айсберг)
- помідори черрі
- пармезан
Сухарики:
- білий хліб
- оливкова олія
- сіль, перець, сушений часник
Соус:
- 2 варених жовтка
- 3-4 ст л сметани або грецького йогурта
- 1 ст л зернової гірчиці
- 1 ст л соєвого соусу
- 1 ч л лимонного соку
- 1 ч л оливкової олії
- сіль, перець
Приготування:
- Куряче філе розрізаємо вздовж на 2 пластини. Поливаємо оливковою олією, посипаємо сіллю, перцем і спеціями. Натираємо з обох сторін , Залишаємо на 30 хвилин, а потім запікаємо до золотистого скоринки при температурі 200 °.
- Для приготування сухариків хліб нарізаємо кубиком, поливаємо оливковою олією, посипаємо сіллю,спеціями і запікаємо.
- Щоб приготувати соус, поєднуємо варені жовтки, сметану (йогурт), соєвий соус, зернову гірчицю, лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і перебиваємо в блендері.
- В миску викладаємо листя салата, додаємо нарізані помідори чері і сухарики. Поливаємо соусом, перемішуємо і викладаємо на гарну тарілку. Зверху викладаємо нарізане куряче філе, поливаємо соусом і посипаємо пармезаном.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом салату із манго з авокадо та чорною квасолею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні