На смак немов м'ясні: рецепт пісних котлет із ячної каші
Такі котлетки можна приготувати набагато швидше м'ясних, а за смаком їх майже не відрізнити від ситнішої версії

Покроковий рецепт пісних котлет з яєць / Фото: Racool_studio/Freepik
У Великий піст 2023 слід віддавати перевагу легким стравам. Рекомендуємо спробувати простий рецепт пісних котлет із ячної каші, які не відрізнити від м'ясних.
Деталі
Таку їжу цілком можна подавати і на сніданок, і на обід, і навіть не боятися ними вечеряти. Страва настільки дієтична, що не зашкодить фігурі.
Інгредієнти для пісних котлет
- Крупа ячна — 1 склянка;
- Вода — 2 склянки;
- Цибуля зелена — 10 г;
- Кріп — 10 г;
- Петрушка — 10 г;
- Сухарі панірувальні — ½ склянки;
- Борошно пшеничне — 2 ст.л;
- Перець мелений, олія соняшникова — за смаком.
Рецепт пісних котлет із ячної каші
- Промиту кашу залийте водою і варіть до повного приготування. Далі відставте і дайте їй охолонути.
- Порубайте зелень, просійте борошно і додайте все до каші. Добре перемішайте інгредієнти, після чого формуйте котлети. Кожну як слід покрийте паніруванням.
- Розігрійте сковорідку й обсмажуйте пісні котлети на рослинній олії. Вогонь виставляйте середній і смажте кожну з двох боків до золотистості.
Рецепт пісних котлет із ячної каші ідеально доповнить домашнє пюре. Раніше ми розповідали, як приготувати його з картоплі з двома незвичайними інгредієнтами.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні