Легка весняна страва за лічені хвилини: готуємо салат з плавленим сиром і полуницею
Пропонуємо рецепт невимушеної та екзотичної водночас страви

Салат з плавленого сиру та полуниці/Фото: pexels
На полицях продуктових магазинів вже починає з'являтися полуниця, але якщо ви не ризикуєте їсти фрукт зараз, то пропонуємо зберегти цей рецепт на майбутнє. Скуштувавши незвичний салат один раз, вам захочеться його готувати чи не щодня.
Інгредієнти
- плавлений сир - 50 г
- полуниця - 50 г
- рукола - 40 г
- мед - 0,5 ст. л.
- оцет бальзамічний - 1 ч. л.
- оливкова олія - 2 ст. л.
- французька гірчиця - 1 ч. л.
- сіль - за смаком
Спосіб приготування
- Усі овочі та фрукти для салату ретельно промийте. Руколу розкладіть на посуд, в якому будете подавати страву.
- Плавлений сир наріжте та додайте до зелені.
- Змішайте оцет, мед, оливкову олію, гірчицю. Полийте заправкою салат і додайте сіль, перець.
- Полуницю поріжте зручним для вас способом і додайте до салату.
Раніше ми писали, як приготувати сільський салат з картоплею та грибами. Пропонуємо рецепт простої і водночас неймовірно смачної страви.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні