Печиво родом із Франції: рецепт пальм'є з 3 інгредієнтів
Воно настільки просто готується, що не взяти на озброєння цей рецепт - справжній злочин

Рецепт печива пальм'є покроково / Фото: chandlervid85/Freepik
З французької мови печиво пальм'є (palmier) може означати випічку у формі пальми. І частка правди в цьому є, адже воно дійсно частково нагадує тропічне дерево.
Деталі
Зустрічаються й інші назви — французькі сердечка, слонячі вушка і пальмове листя. Ближче до істини все-таки перша, оскільки готове частування має саме форму серця.
Інгредієнти для пальм'є
- Борошно пшеничне — 40 г;
- Тісто листкове — 400 г;
- Цукор тростинний коричневий — 40 г.
Рецепт пальм'є покроково
- Притрусіть стіл борошном і покладіть тісто довгим боком справа наліво. Якщо в ньому є шви або нерівності, їх бажано розгладити.
- Посипте його цукром. Він має рівномірно розподілитися по всій поверхні тіста.
- Далі ліву частину потрібно вкласти всередину і те ж саме зробити з правою. Обидві частини мають зустрітися посередині.
- Посипте їх тростинним цукром, а після цього тістом справа накрийте лівий бік.
- Нарізуйте тісто шматочками близько 2 см завтовшки і кладіть на пергамент. Зріз має бути внизу!
- Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте печиво близько 25 хвилин.
Якщо ви не є поціновувачем листкового тіста, тоді рекомендуємо спробувати рецепт корисного печива з мінімальною кількістю калорій — "Шоколадний мармур".
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні