ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Печиво родом із Франції: рецепт пальм'є з 3 інгредієнтів

Рецепти 09:30 - 23 квітня 2023

Воно настільки просто готується, що не взяти на озброєння цей рецепт - справжній злочин

Рецепт печива пальм'є покроково / Фото: chandlervid85/Freepik

Рецепт печива пальм'є покроково / Фото: chandlervid85/Freepik

З французької мови печиво пальм'є (palmier) може означати випічку у формі пальми. І частка правди в цьому є, адже воно дійсно частково нагадує тропічне дерево.

Деталі

Зустрічаються й інші назви — французькі сердечка, слонячі вушка і пальмове листя. Ближче до істини все-таки перша, оскільки готове частування має саме форму серця.

Інгредієнти для пальм'є

  • Борошно пшеничне — 40 г;
  • Тісто листкове — 400 г;
  • Цукор тростинний коричневий — 40 г.

Рецепт пальм'є покроково

  1. Притрусіть стіл борошном і покладіть тісто довгим боком справа наліво. Якщо в ньому є шви або нерівності, їх бажано розгладити.
  2. Посипте його цукром. Він має рівномірно розподілитися по всій поверхні тіста.
  3. Далі ліву частину потрібно вкласти всередину і те ж саме зробити з правою. Обидві частини мають зустрітися посередині.
  4. Посипте їх тростинним цукром, а після цього тістом справа накрийте лівий бік.
  5. Нарізуйте тісто шматочками близько 2 см завтовшки і кладіть на пергамент. Зріз має бути внизу!
  6. Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте печиво близько 25 хвилин.

Якщо ви не є поціновувачем листкового тіста, тоді рекомендуємо спробувати рецепт корисного печива з мінімальною кількістю калорій — "Шоколадний мармур".

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин