Страва для експериментаторів: рецепт лосося у медовій глазурі
Простой алгоритм приготовления данного блюда

Лосось у медовій глазурі/Фото: Getty images
Ця страва відрізняється особливим своїм специфічним смаком, а також дуже корисна. Пропонуємо простий рецепт приготування.
Складові
- 6 шматків лосося по 175 г;
- 1 столова ложка оливкової олії;
- 1 столова ложка меду;
- 1 чайна ложка базиліка;
- 1 чайна ложка томатної пасти;
- Сіль;
- Чорний перець.
Алгоритм приготування
- З'єднуємо всі інгредієнти в мисці та збиваємо віночком чи вилкою.
- Розкладаємо лосось в один шар у невисокій формі та змащуємо глазур'ю.
- Накриваємо все це кришкою та залишаємо на десять хвилин (або кладемо в холодильник на три дні).
- Розігріваємо гриль та прокладаємо фольгою.
- Розкладаємо лосось на фользі та запікаємо по 4 хвилини на кожну сторону до готовності.
Раніше експертка з харчування розповіла, яка ковбаса найкорисніша для здоров'я. Вона також пояснила, навіщо в продукт кладуть барвник під час виробництва.
Джерело:
Recepty.Online
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні