Швидко та без випікання: як приготувати десерт Пташине молоко
Десерт із дитинства без зайвих зусиль

Рецепт пташиного молока / Фото: Pixabay
Пташине молоко – десерт, який настільки ж смачний, наскільки легкий у приготуванні. Його не треба випікати й для нього не знадобляться спеціальні навички. Розповідаємо, як зробити вдома улюблені ласощі родом з дитинства.
Вам знадобиться:
- 150 мл холодного молока
- 25 г желатину
- 350 г кисломолочного сиру
- 200 г згущеного молока
- 200 мл вершків 33%
- 150 г шоколаду
- 2 столових ложки олії
Спосіб приготування:
- У молоко додайте желатин та почекайте, поки він набухне.
- Вершки збийте міксером до стану м'яких піків. Зауважте, вони повинні бути дуже холодними.
- Змішайте сир зі згущеним молоком. Вилийте суміш у блендер та збийте.
- Желатин розтопіть на водяній бані або у мікрохвильовці. Додайте до сирної маси та знову збийте.
- Потім додайте вершки, перемішайте та вилийте у форму, яку треба попередньо змастити олією. Залиште у холодильнику на 2 години.
- У каструлю невеликого розміру висипте заздалегідь подрібнений шоколад. Додайте рослинну олію та розтопіть на середньому вогні.
- Полийте сумішшю десерт та знову поставте у холодильник на кілька годин.
Нещодавно ми ділилися рецептом смаженого молока.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні