ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачні та рум'яні: готуємо пиріжки з рибою і зеленню

Рецепти 11:00 - 13 травня 2023

Цей перекус можна взяти із собою на прогулянку чи роботу

Смачні та рум'яні: готуємо пиріжки з рибою і зеленню

Пиріжки з рибою та зеленню/Фото: pixabay

Ці пиріжки можна взяти із собою на роботу чи прогулянку. Приготувати випічку доволі просто, а для усього знадобиться трохи терпіння і часу. Пропонуємо рецепт рум'яних та апетитних пиріжків з рибою та зеленню.

Інгредієнти

Для тіста

  • борошно пшеничне - 500 г
  • молоко - 250 мл
  • дріжджі свіжі - 30 г
  • цукор - 20 г
  • яйця - 2 шт.
  • масло вершкове - 50 г
  • сіль - за смаком

Для начинки

  • риба біла, філе - 500 г
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • зелень - 30 г
  • зелена цибуля - 30 г
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • приправа до риби - за смаком
  • олія соняшникова - 20 г

Спосіб приготування

  1. У теплому молоці розчиніть дріжджі з цукром. Дайте опарі відпочити 15 хвилин. Додайте просіяне борошно, розм'якшене масло, яйце і білок, сіль і замісіть тісто. Накрийте рушником і поставте в тепле місце на 1 годину.
  2. Філе риби помийте і наріжте середніми шматками. Посипте сіллю, перцем, спеціями і залиште на 30 хвилин.
  3. Зелень і зелену цибулю дрібно наріжте і ретельно перемішайте.
  4. Тісто обімніть, розкачайте на посипаній борошном поверхні товщиною 5 мм. Наріжте його кружальцями, викладайте посередині шматочки риби, посипте їх зеленню з цибулею. Краї тіста з’єднайте і міцно защипайте.
  5. Викладіть пиріжки на деко, змащене олією. Залиште на 20 хвилин. Потім змастіть жовтком і запікайте 45 хвилин у розігрітій до 180°C духовці.

Раніше ми писали, як приготувати сирні кекси. Простий та швидкий рецепт.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин