ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати квас із ревеню: весняний рецепт

Рецепти 17:42 - 15 травня 2023

Просто та швидко

Як приготувати квас із ревеню: весняний рецепт

Рецепт квасу з ревеню / Фото: Pixabay

Навесні уже можна порадувати себе свіжими плодами, а з них, своєю чергою, приготувати смачні та незвичайні страви. Ділимося рецептом освіжаючи ого квасу з ревеню.

Вам знадобиться:

  • кілограм ревеню.
  • 5 літрів води
  • 25 свіжих дріжджів
  • 400 г цукру

Спосіб приготування:

  1. Ретельно промийте стебла ревеню та наріжте кубиками. Викладіть їх у окрему каструлю, залийте водою та варіть, поки стебла не стануть м'якими. Після процідіть.
  2. Додайте в каструлю цукор з дріжджами та добре перемішайте. Накрийте рушником та залиште на добу настоятися.
  3. Процідіть майбутній квас та розлийте по пляшках. Їх добре закоркуйте.
  4. Залиште квас настоюватися ще на 4 дні. Зберігайте у прохолодному місці.

Нещодавно ми ділилися рецептом варення з кульбаб.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин