Як приготувати квас із ревеню: весняний рецепт
Просто та швидко

Рецепт квасу з ревеню / Фото: Pixabay
Навесні уже можна порадувати себе свіжими плодами, а з них, своєю чергою, приготувати смачні та незвичайні страви. Ділимося рецептом освіжаючи ого квасу з ревеню.
Вам знадобиться:
- кілограм ревеню.
- 5 літрів води
- 25 свіжих дріжджів
- 400 г цукру
Спосіб приготування:
- Ретельно промийте стебла ревеню та наріжте кубиками. Викладіть їх у окрему каструлю, залийте водою та варіть, поки стебла не стануть м'якими. Після процідіть.
- Додайте в каструлю цукор з дріжджами та добре перемішайте. Накрийте рушником та залиште на добу настоятися.
- Процідіть майбутній квас та розлийте по пляшках. Їх добре закоркуйте.
- Залиште квас настоюватися ще на 4 дні. Зберігайте у прохолодному місці.
Нещодавно ми ділилися рецептом варення з кульбаб.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні