Як приготувати тушковану яловичину з помідорами: рецепт ситної страви
Приготування цієї страви не займе багато часу

Як приготувати тушковану яловичину з овочами/Фото: Getty images
Одна з найпростіших, але водночас смачних страв, які можна приготувати у домі, це тушкована яловичина з овочами. У нашій статті ми покажемо, як зробити варіант із помідорами, морквою та перцем.
Складові
- Яловичина (без кісток) – 700 г;
- Картопля - 500 г;
- Цибуля - 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Помідори – 3 шт.;
- Болгарський перець – 1 шт.;
- Вода – 300 мл;
- Рослинна олія - 20 г;
- Сіль;
- Спеції сухі.
Алгоритм приготування
- Нарізаємо на маленькі шматочки м'ясо. Сковороду розігріваємо до гарячого стану і наллємо трохи олії. Потім викласти м'ясо і обсмажувати його протягом 7-10 хвилин.
- Очищаємо та ополіскуємо моркву та цибулю. Моркву слід нарізати кружальцями, а цибулю – дрібним кубиком. Додаємо їх у сковороду та обсмажуємо разом 2-3 хвилини. Після цього підливаємо гарячу воду і тушкуємо близько 30-40 хвилин і стежимо за рівнем води.
- Картоплю слід очистити, нарізати великими шматками та викласти у сковороду до м'яса. Додаємо більше води, сіль спеції та продовжуємо готувати під кришкою 20-25 хвилин.
- Нарізаємо помідори та болгарський перець, потім викладаємо в сковороду і даємо ще 10-15 хвилин для того, щоб страва згасла.
- Викладаємо все на сковороду та залишаємо під кришкою на 10-15 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом варення з кульбаб.
Джерело:
1000 menu
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні