ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати тушковану яловичину з помідорами: рецепт ситної страви

Рецепти 11:05 - 16 травня 2023

Приготування цієї страви не займе багато часу

Як приготувати тушковану яловичину з овочами/Фото: Getty images

Як приготувати тушковану яловичину з овочами/Фото: Getty images

Одна з найпростіших, але водночас смачних страв, які можна приготувати у домі, це тушкована яловичина з овочами. У нашій статті ми покажемо, як зробити варіант із помідорами, морквою та перцем.

Складові

  • Яловичина (без кісток) – 700 г;
  • Картопля - 500 г;
  • Цибуля - 1 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Помідори – 3 шт.;
  • Болгарський перець – 1 шт.;
  • Вода – 300 мл;
  • Рослинна олія - 20 г;
  • Сіль;
  • Спеції сухі.

Алгоритм приготування

  1. Нарізаємо на маленькі шматочки м'ясо. Сковороду розігріваємо до гарячого стану і наллємо трохи олії. Потім викласти м'ясо і обсмажувати його протягом 7-10 хвилин.
  2. Очищаємо та ополіскуємо моркву та цибулю. Моркву слід нарізати кружальцями, а цибулю – дрібним кубиком. Додаємо їх у сковороду та обсмажуємо разом 2-3 хвилини. Після цього підливаємо гарячу воду і тушкуємо близько 30-40 хвилин і стежимо за рівнем води.
  3. Картоплю слід очистити, нарізати великими шматками та викласти у сковороду до м'яса. Додаємо більше води, сіль спеції та продовжуємо готувати під кришкою 20-25 хвилин.
  4. Нарізаємо помідори та болгарський перець, потім викладаємо в сковороду і даємо ще 10-15 хвилин для того, щоб страва згасла.
  5. Викладаємо все на сковороду та залишаємо під кришкою на 10-15 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом варення з кульбаб.

Джерело: 1000 menu

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин