ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Його обожнюють усі: рецепт пісочного печива на маслі

Рецепти 09:21 - 15 червня 2023

Печиво виходить дуже легким і ніжним, у роті воно буквально тане

Покроковий рецепт пісочного печива / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

Покроковий рецепт пісочного печива / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

Можете повірити на слово - цей рецепт пісочного печива на маслі сподобається і дорослим, і дітям.

Деталі

У рецептуру додано сметану, щоб випічка вийшла м'якою і ніжною. Частування виявиться таким же смачним навіть через кілька днів після приготування.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 300 г;
  • Масло вершкове - 150 г;
  • Сметана 20% - 150 г;
  • Цукор-пісок - 30 г;
  • Розпушувач - 10 г;
  • Цукор ванільний - 1 упаковка.

Рецепт пісочного печива

  1. Змішайте просіяне борошно з двома видами цукру, розпушувачем і замороженим маслом. Останнє потрібно попередньо натерти. Коли компоненти з'єднаються, можете додавати сметану і приступати до замішування тіста.
  2. Зберіть його в грудочку, оберніть харчовою плівкою і покладіть у холодне місце на 20 хвилин.
  3. Притрусіть стіл борошном і розкачайте на ньому тісто. Товщина пласта не повинна перевищувати 8 мм. Використовуйте улюблені формочки для вирізання печива.
  4. Випікати при 190 градусах приблизно 15-20 хвилин до золотистого відтінку. Наприкінці посипте його цукровою пудрою та подавайте до чаю. Приємного апетиту!

Раніше ми розповідали, як приготувати печиво пальм'є, щоб результат вийшов таким же чудовим, як у французьких шеф-кухарів.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин