Його обожнюють усі: рецепт пісочного печива на маслі
Печиво виходить дуже легким і ніжним, у роті воно буквально тане

Покроковий рецепт пісочного печива / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik
Можете повірити на слово - цей рецепт пісочного печива на маслі сподобається і дорослим, і дітям.
Деталі
У рецептуру додано сметану, щоб випічка вийшла м'якою і ніжною. Частування виявиться таким же смачним навіть через кілька днів після приготування.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне - 300 г;
- Масло вершкове - 150 г;
- Сметана 20% - 150 г;
- Цукор-пісок - 30 г;
- Розпушувач - 10 г;
- Цукор ванільний - 1 упаковка.
Рецепт пісочного печива
- Змішайте просіяне борошно з двома видами цукру, розпушувачем і замороженим маслом. Останнє потрібно попередньо натерти. Коли компоненти з'єднаються, можете додавати сметану і приступати до замішування тіста.
- Зберіть його в грудочку, оберніть харчовою плівкою і покладіть у холодне місце на 20 хвилин.
- Притрусіть стіл борошном і розкачайте на ньому тісто. Товщина пласта не повинна перевищувати 8 мм. Використовуйте улюблені формочки для вирізання печива.
- Випікати при 190 градусах приблизно 15-20 хвилин до золотистого відтінку. Наприкінці посипте його цукровою пудрою та подавайте до чаю. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво пальм'є, щоб результат вийшов таким же чудовим, як у французьких шеф-кухарів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні