Як приготувати яблучний мармелад – рецепт кулінарного шедевру
Мармелад можна зробити вдома, якщо дотримуватись простих рекомендацій

Як приготувати мармелад/Фото: Getty images
Приготувати смачний домашній мармелад можна без великої різноманітності продуктів і за короткий час. Головне дотримуватись простих рекомендацій.
Деталі
- Сік яблучний – 0,5 склянки;
- Цукор - 2 склянки;
- Цедра лимона - 2 ст. л.;
- Желатин - 20 г;
- Вода - 100 мл.
Як приготувати
- Желатин заливаємо соком і залишаємо набухати.
- На тертці натираємо цедру лимона.
- У каструльку насипаємо дві склянки цукру та заливаємо його водою. Додаємо цедру лимона.
- Поставте каструлю на вогонь і помішуйте, поки|доки| цукор не розчиниться.
- Знімаємо каструлю з вогню і додаємо набряклий желатин. Ретельно перемішуємо, щоб грудочки розчинилися.
- Цідимо через сито цедру. Перекладаємо у форми та охолоджуємо.
- Перед подачею до столу можна нарізати.
Нещодавно ми ділилися рецептом пісочного печива.
Джерело:
Рецепти ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні