Ресторан вдома: готуємо хачапурі по-аджарськи за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Приготувати знамениту картвельську страву в домашніх умовах досить просто

Рецепт хачапурі по-аджарськи/Фото: pexels
Якщо ви є фанатом грузинської кухні, цей рецепт точно для вас. Повторити знамениту картвельську страву можна вдома. Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів, як це зробити.
Інгредієнти
- борошно — 520 г
- молоко тепле — 250 г
- вода тепла — 100 г
- дріжджі — 8 г
- сіль — 1/2 ч. л.
- цукор — 1 ч. л.
- сир сулугуні — 300 г
- жовтки — 2 шт.
- масло вершкове — 20 г
Спосіб приготування
Раніше ми писали незвичайний рецепт піци-хачапурі. Щоб приготувати таку страву, вам треба на корж хачапурі викласти базовий набір начинки для піци.
Джерело:
Ектор Хіменес-Браво
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні