Зробить фурор: рецепт маршмелоу в домашніх умовах
Жодна дитина не відмовиться від цього десерту, а після проби вимагатиме добавки ще й ще

Як приготувати маршмелоу в домашніх умовах / Фото: stockking/Freepik
Є солодощі, які обожнюють не тільки дорослі, а й діти, а приготувати їх удома можна буквально за кілька хвилин. Кулінарна експертка опублікувала легкий рецепт маршмелоу в домашніх умовах, тож пропонуємо потішити рідних смачним десертом із м'ятним смаком.
Деталі
Для нього потрібно всього 6 продуктів, які легко дістати в найближчому магазині. Основний смак дадуть листочки м'яти, тому її бажано обирати максимально свіжу та ароматну.
Інгредієнти
- М'ята свіжа - 30 г;
- Желатин - 20 г;
- Вода - 100 мл;
- Цукор-пісок - 450 г;
- Крохмаль кукурудзяний - 30 г;
- Цукрова пудра - 30 г.
Рецепт маршмеллоу в домашніх умовах
- Розведіть желатин у холодній воді, а м'яту добре промийте, залийте невеликою кількістю води кімнатної температури і збийте ручним блендером. Далі пропустіть рідину через сито і додайте води рівно стільки, щоб загальний її обсяг не перевищував 120 мл.
- Змішайте м'ятну воду з цукром і поставте на вогонь. Кип'ятіть не більше хвилини, а потім підігрійте в мікрохвильовій печі желатин.
- Вилийте його в глибокий посуд і збийте до утворення невеликої пінки, водночас порційно вливайте приготований раніше сироп із м'яти та цукру.
- Усі складові потрібно змішати ручним міксером до однорідності та збільшення в об'ємі. На це піде приблизно 10 хвилин. Маса посвітлішає і стане пишною.
- Накрийте форму харчовою плівкою і невеликою кількістю олії змастіть її. Зверху залийте маршмелоу. Розрівняйте його по поверхні.
- Відправте в холодильник на кілька годин, щоб десерт застиг, а після цього наріжте на однакових розмірів шматочки.
Як бачите, рецепт маршмелоу в домашніх умовах не такий складний, як могло здатися на перший погляд.
Раніше ми розповідали, як приготувати желейні цукерки, від яких діти будуть у невимовному захваті.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!