ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Макарони по-флотськи: класичний рецепт ситної вечері для дітей та дорослих

Рецепти 13:26 - 03 липня 2023

Розкриваємо секрети улюбленої страви

Макарони по-флотськи / Фото: pixabay

Макарони по-флотськи / Фото: pixabay

Макарони по-флотськи – улюблена страва дітей та дорослих. Її досить легко готувати, але мало хто знає, які м'ясо та спеції краще додати до макаронних виробів, щоб страва перетворилася на ситний шедевр.

Деталі

Для приготування макаронів по-флотськи знадобляться такі продукти:

  • 225 г макаронів;
  • 275 г яловичини;
  • 175 грамів цибулі;
  • 50 грамів вершкового масла;
  • 3 ст.л олії;
  • сіль перець;
  • 1,25 л води.

Приготування макаронів по-флотськи

  1. Поставити грітися підсолену воду. Коли вода закипить, у неї потрібно кинути макарони.
  2. У цей час можна зайнятися м'ясом. Яловичину потрібно промити й нарізати шматочками, а потім пропустити через м'ясорубку.
  3. На сковороді обсмажити дрібно порізану цибулю до золотистої скоринки.
  4. Окремо обсмажити м'ясо на олії до готовності на повільному вогні.
  5. З'єднати цибулю та фарш і додати вершкове масло, сіль та спеції до смаку.
  6. Готові макарони злити та змастити вершковим маслом.
  7. Макарони з'єднати з м'ясом та викласти на тарілки.

Подавати страву можна із салатом зі свіжих овочів.

Джерело: УНИАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин