Цей десерт підкорив Інтернет: рецепт протеїнового морозива
На смак десерт не відрізнити від справжнього морозива, от тільки вміст білка в ньому значно вищий

Як приготувати протеїнове морозиво в домашніх умовах / Фото: valeria_aksakova/Freepik
Сир — продукт універсальний. Його можна вживати в чистому вигляді або додавати до омлету, піци та низки інших страв. Мабуть, жоден чизкейк не обходиться без цього інгредієнта, а вже рецепт протеїнового морозива і поготів.
Деталі
Якщо ви хочете приготувати домашнє морозиво, яке принесе користь здоров'ю, тоді рекомендуємо вивчити рецептуру нижче і взяти на озброєння білкову версію популярних літніх ласощів.
Енергетична цінність на 100 г
- Білки: 18 г;
- Жири: 6 г;
- Вуглеводи: 8 г.
- Калорій: 150 ккал.
Інгредієнти на 2 порції
- Сир нежирний — 300 г;
- Банан — 1 шт;
- Протеїн сироватковий — 50 г.
Рецепт протеїнового морозива
- Ви здивуєтеся, наскільки просто готується домашнє морозиво. Для початку розріжте банан на дрібні шматочки.
- Далі змішайте блендером фрукт із сиром і протеїном до стану пюре.
- Відправте отриманий десерт у контейнер і поставте в морозильну камеру на 1 годину.
- Дістаньте морозиво з форми, ще раз перетріть його, щоб домогтися ідеального змішування компонентів і рівномірного замерзання.
Раніше відомий український шеф-кухар розкрив секрети смачного домашнього морозива й опублікував покроковий рецепт десерту.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!