ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Цей десерт підкорив Інтернет: рецепт протеїнового морозива

Рецепти 10:00 - 15 липня 2023

На смак десерт не відрізнити від справжнього морозива, от тільки вміст білка в ньому значно вищий

Як приготувати протеїнове морозиво в домашніх умовах / Фото: valeria_aksakova/Freepik

Як приготувати протеїнове морозиво в домашніх умовах / Фото: valeria_aksakova/Freepik

Сир — продукт універсальний. Його можна вживати в чистому вигляді або додавати до омлету, піци та низки інших страв. Мабуть, жоден чизкейк не обходиться без цього інгредієнта, а вже рецепт протеїнового морозива і поготів.

Деталі

Якщо ви хочете приготувати домашнє морозиво, яке принесе користь здоров'ю, тоді рекомендуємо вивчити рецептуру нижче і взяти на озброєння білкову версію популярних літніх ласощів.

Енергетична цінність на 100 г

  • Білки: 18 г;
  • Жири: 6 г;
  • Вуглеводи: 8 г.
  • Калорій: 150 ккал.

Інгредієнти на 2 порції

  • Сир нежирний — 300 г;
  • Банан — 1 шт;
  • Протеїн сироватковий — 50 г.

Рецепт протеїнового морозива

  1. Ви здивуєтеся, наскільки просто готується домашнє морозиво. Для початку розріжте банан на дрібні шматочки.
  2. Далі змішайте блендером фрукт із сиром і протеїном до стану пюре.
  3. Відправте отриманий десерт у контейнер і поставте в морозильну камеру на 1 годину.
  4. Дістаньте морозиво з форми, ще раз перетріть його, щоб домогтися ідеального змішування компонентів і рівномірного замерзання.

Раніше відомий український шеф-кухар розкрив секрети смачного домашнього морозива й опублікував покроковий рецепт десерту.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин