Найпростіший рецепт курячого філе на сковороді з секретним інгредієнтом
Таку курочку ви ще жодного разу не куштували, а готується вона буквально кілька хвилин

Розповідаємо, як приготувати куряче філе на пательні максимально швидко та просто / Фото: timolina/Freepik
Якщо ви шукали найпростіший рецепт курячого філе на сковорідці, то можете вважати пошуки закінченими, адже він перед вами.
Деталі
Для приготування кулінарного шедевра знадобиться трохи гірчиці. У ній і криється секрет божественного смаку курячого м'яса.
До речі, рекомендуємо приготувати до страви ще й соус. Можете зробити його на основі томатної пасти, сметани або навіть сиру.
Інгредієнти
- Філе куряче — 600 г;
- Яйце — 2 шт;
- Гірчиця — 1 ст.л;
- Перець, сіль — на свій смак;
- Борошно пшеничне;
- Олія рослинна.
Найпростіший рецепт курячого філе на сковороді
- Промийте грудку і видаліть зайві частини та наріжте тонкими поздовжніми шматочками приблизно 1 см завтовшки. Якщо хочете домогтися м'якого та ніжного смаку, тоді додатково відбийте її молоточком.
- Змішайте з м'ясом сіль, гірчицю та чорний мелений перець. Нехай воно постоїть у такому імпровізованому соусі хоча б 30 хвилин.
- Кожен шматочок вмочіть у борошно, а потім у яйце.
- Розігрійте на сковорідці олію і відправте на неї курку. Обсмажуйте з обох боків доти, доки вона не набуде апетитної золотистої скоринки.
Якщо ви віддаєте перевагу свинині, тоді спробуйте майже забутий український рецепт. До нього входить калина, тому смак виходить вкрай незвичайним і незабутнім.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!