ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Нетрадиційна закуска: рецепт малосольних кабачків

Рецепти 12:36 - 04 серпня 2023

Замініть традиційні малосольні огірки оригінальнішою стравою

Нетрадиційна закуска: рецепт малосольних кабачків

Рецепт малосольних кабачків / Фото: Pixabay

Зазвичай, коли на прилавках або городах з'являються кабачки, українці готують з них оладки або просто смажать їх на пательні у клярі. Проте не така вже й велика кількість людей намагається приготувати з них щось дійсно креативне та оригінальне. Наприклад, закуску. Ділимося рецептом малосольних кабачків від Володимира Ярославського, кухаря та ресторатора.

Вам знадобиться:

  • 900 г кабачків
  • 3 чайних ложки солі
  • 2 столових ложки меду
  • 2,5 столової ложки яблучного оцту
  • 3-5 зубчиків часнику
  • 2 столових ложки олії
  • пів пучка укропу

Спосіб приготування:

  1. Кабачок наріжте шматочками по 2-3 мм товщиною та складіть у миску.
  2. Засипте сіллю та ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок був огорнутий. Залиште на 30 хвилин.
  3. Дуже добре відтисніть руками кабачки, щоб позбутися зайвої рідини.
  4. Додайте мед та яблучний оцет, тоненько нарізаний часник, кріп та олію. Перемішайте.
  5. Помістіть в холодильник на кілька годин.

Нещодавно ми ділилися рецептом домашньої сметани.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин