ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуємо пікантну закуску до м'яса: рецепт в'ялених слив з розмарином

Рецепти 15:27 - 07 серпня 2023

Неймовірно смачне доповнення до основних страв

Готуємо пікантну закуску до м'яса: рецепт в'ялених слив з розмарином

Рецепт в'ялених слив з розмарином/Фото: unsplash

Подавати таку закуску бажано з дорогим сиром або запеченим м'ясом. У поєднанні страва вразить своїми різноманітними смаковими нотками.

Інгредієнти (на півлітрову банку)

  • сливи - 2.5 кг
  • оливкова олія - 250 г
  • розмарин, гілочка - 4 шт.
  • часник, зубчики - 4 шт.
  • сіль - за смаком

Спосіб приготування

  1. Почистіть сливи та розділіть на половинки.
  2. На деко налийте третину олії. Щільно викладіть сливи розрізом догори. Залийте рештою олії. Злегка посоліть кожну. Часник наріжте дуже тонко і викладіть на сливи. Додайте розмарин.
  3. Поставте деко зі сливами у розігріту до 120°С духовку. Закрийте дверцята, залишивши щілину.
  4. Сливи будуть в’ялитися не менше 5 годин, іноді довше. Перекладіть гарячі сливи в стерилізовані банки зайві приправи та часник потрібно викинути, залийте олією з дека. Закрийте кришками й зберігайте в холодильнику.

Раніше ми писали рецепт малосольних кабачків. Замініть традиційні малосольні огірки оригінальнішою стравою.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин