Готуємо кукурудзу без сауни на кухні: оригінальний і швидкий рецепт
Від такої кукурудзи в захваті будуть діти і дорослі

Запечена кукурудза / Фото: freepik
Розпочався сезон кукурудзи. Якщо в США дуже популярний попкорн, то в Україні кукурудзу варять. Зі смаком цієї страви знайомі всі, а ми пропонуємо запікати молоду кукурудзу з часником і вершковим маслом.
Деталі
Для приготування знадобиться:
- два качана кукурудзи;
- два зубчики часнику;
- стакан води;
- дві столові ложки вершкового масла;
- одна чайна ложка солі;
- рукав для запікання.
Приготування кукурудзи
- З початків потрібно зняти листя, помити качани і розрізати навпіл.
- Кожен шматок потрібно намастити вершковим маслом і покласти в рукав для запікання.
- Часник очистити від шкірки і порізати. Його також потрібно додати до кукурудзи.
- В рукав потрібно засипати сіль і додати воду.
- Перед відправкою в духовку, рукав для запікання потрібно зав’язати і добре потрусити, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілити і перемішати.
- Запікати потрібно протягом 20-25 хвилин при 200 градусах.
Нагадаємо, що з кукурудзи можна приготувати неймовірно смачну закуску з сиром.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні