Швидка та смачна: рецепт фунчози з куркою
Популярна азійська страва – на вашій кухні

Рецепт фунчози / Фото: Pixabay
Попри те, що фунчоза прийшла до нас з далекої Азії, це дуже відома страва. Деякі можуть подумати, що насолодитися нею можна лише у ресторанах відповідної кухні, проте її можна легко приготувати у себе вдома.
Вам знадобиться:
- упаковка фунчози
- 500 г курячого філе
- морквина
- цибулина
- болгарський перець
- перець чилі
- 5 зубчиків часнику
- соєвий соус
- сметана
- сушений часник
- паприка
- кунжут
- сіль та перець
Спосіб приготування:
- Промийте та просушіть куряче філе та наріжте кубиками.
- Овочі промийте. Почистьте й подрібніть цибулю та часник. Моркву наріжте скибками, а перець – кубиком.
- Гострий перець дрібно наріжте.
- Розігрійте на сковороді олію та вершкове масло. Обсмажте цибулю та часник, після чого додайте курку. Перемішайте, додайте сіль та обсмажте.
- Додайте моркву та тушкуйте на середньому вогні.
- Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин. Після чого злийте.
- Додайте у сковорідку обидва види перцю. Перемішайте. Додайте спеції та соєвий соус і знову ретельно перемішайте.
- Коли овочі та м'ясо приготуються, додайте фунчозу та знову перемішайте. Наприкінці посипте кунжутом.
Нещодавно ми ділилися рецептом рублених котлет з сиром.
Джерело:
Апостроф
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні