Яскравий салат з курки, перцю і вина: як приготувати соковите диво
Його можна їсти гарячим і холодним

Салат з куркою / Фото: cucchiaio
Літо і початок осені – це час яскравих салатів з оригінальними соусами. Пропонуємо створити салат з солодким перцем, білим вином і куркою. Ця страва смакуватиме, як цікава закуска до будь-якого гарніру або може бути самостійною стравою.
Деталі
Для приготування салату і соусу знадобляться наступні продукти:
- 1 ціла куряча грудка
- 300 г кисло-солодкого кольорового перцю
- 1/2 склянки білого сухого вина
- Цукор – 2 чайних ложки.
Для соусу:
- 4 столові ложки оливкової олії
- 2 столові ложки солодкої гірчиці
- 2 столові ложки каперсів
- білий оцет
- сіль.
Інструкція з приготування салату
- Спочатку потрібно відварити курячу грудку в підсоленій воді з вином.
- Далі потрібно приготувати соус. Для цього необхідно змішати олію з гірчицею, до них додаються каперси без розсолу і білий оцет.
- Перець потрібно готувати для салату окремо. Для цього його потрібно помити, порізати смужками і покласти на сковороду, полити все олією і посолити. Пізніше потрібно додати трохи цукру до перцю і довести до готовності.
- Курячу грудку потрібно вийняти з бульйону і розірвати на дрібні волокна або шматки. До курки додаються соус і солодкий перець.
Подавати салат можна, як гарячим, так і холодним.
Нагадаємо, що можна приготувати домашню піцу на пательні.
Джерело:
cucchiaio
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні