ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яскравий салат з курки, перцю і вина: як приготувати соковите диво

Рецепти 16:23 - 07 вересня 2023

Його можна їсти гарячим і холодним

Салат з куркою / Фото: cucchiaio

Салат з куркою / Фото: cucchiaio

Літо і початок осені – це час яскравих салатів з оригінальними соусами. Пропонуємо створити салат з солодким перцем, білим вином і куркою. Ця страва смакуватиме, як цікава закуска до будь-якого гарніру або може бути самостійною стравою.

Деталі

Для приготування салату і соусу знадобляться наступні продукти:

  • 1 ціла куряча грудка
  • 300 г кисло-солодкого кольорового перцю
  • 1/2 склянки білого сухого вина
  • Цукор – 2 чайних ложки.

Для соусу:

  • 4 столові ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки солодкої гірчиці
  • 2 столові ложки каперсів
  • білий оцет
  • сіль.

Інструкція з приготування салату

  1. Спочатку потрібно відварити курячу грудку в підсоленій воді з вином.
  2. Далі потрібно приготувати соус. Для цього необхідно змішати олію з гірчицею, до них додаються каперси без розсолу і білий оцет.
  3. Перець потрібно готувати для салату окремо. Для цього його потрібно помити, порізати смужками і покласти на сковороду, полити все олією і посолити. Пізніше потрібно додати трохи цукру до перцю і довести до готовності.
  4. Курячу грудку потрібно вийняти з бульйону і розірвати на дрібні волокна або шматки. До курки додаються соус і солодкий перець.

Подавати салат можна, як гарячим, так і холодним.

Нагадаємо, що можна приготувати домашню піцу на пательні.

Джерело: cucchiaio

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин