Хрустка курка з кунжутом і лимоном
На приготування страви піде максимум 15 хвилин

Фото: bbcgoodfood.com
Така хрустка курочка нікого не залишить байдужим. Збережіть цей рецепт, щоб швидко та легко приготувати ароматну сімейну вечерю буквально за 15 хвилин.
Рекомендуємо наприкінці притрусити свіжою цибулею або будь-якою іншою зеленню, а подавати з улюбленим гарніром.
Інгредієнти
- Філе курячої грудки - 600 г
- Кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л
- Борошно - 5 ст.л
- Розпушувач - 1 ч.л
- Яйце - 1 шт
- Соняшникова олія - 2 ст.л
- Цибуля - 2 шт
- Локшина - за бажанням
Для соусу
- Кукурудзяний крохмаль - 2 ч. л.
- Сік лимона - 2 шт
- Мед - 2 ст.л
- Соєвий соус - 2 ст.л
- Кунжутне насіння - 2 ч.л
- Кунжутна олія - 2 ч.л
Рецепт
- Для соусу потрібно в мисці з'єднати всі продукти, збивати їх доти, доки консистенція не стане однорідною.
- Далі змішайте крохмаль із розпушувачем, сіллю, борошном, збитим яйцем і 4 столовими ложками води в глибокому посуді.
- Викладіть туди нарізані поздовжньо шматочки курки та гарненько перемішайте їх.
- Обваляйте кожен шматок у паніровці та обсмажуйте по 5-7 хвилин до золотистості.
- Коли приготуєте всю курку, викладіть усе назад у пательню і влийте соус, щоб покрити її. Він загусне і прилипне.
- Притрусіть зеленою цибулею і подавайте з локшиною або гарніром. Смачного!
Рекомендуємо звернути увагу на легкий весняний салат із тунцем, спаржею та квасолею за 10 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні