ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрустка курка з кунжутом і лимоном

Рецепти 10:00 - 30 березня 2025

На приготування страви піде максимум 15 хвилин

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Така хрустка курочка нікого не залишить байдужим. Збережіть цей рецепт, щоб швидко та легко приготувати ароматну сімейну вечерю буквально за 15 хвилин.

Рекомендуємо наприкінці притрусити свіжою цибулею або будь-якою іншою зеленню, а подавати з улюбленим гарніром.

Інгредієнти

  • Філе курячої грудки - 600 г
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л
  • Борошно - 5 ст.л
  • Розпушувач - 1 ч.л
  • Яйце - 1 шт
  • Соняшникова олія - 2 ст.л
  • Цибуля - 2 шт
  • Локшина - за бажанням

Для соусу

  • Кукурудзяний крохмаль - 2 ч. л.
  • Сік лимона - 2 шт
  • Мед - 2 ст.л
  • Соєвий соус - 2 ст.л
  • Кунжутне насіння - 2 ч.л
  • Кунжутна олія - 2 ч.л

Рецепт

  1. Для соусу потрібно в мисці з'єднати всі продукти, збивати їх доти, доки консистенція не стане однорідною.
  2. Далі змішайте крохмаль із розпушувачем, сіллю, борошном, збитим яйцем і 4 столовими ложками води в глибокому посуді.
  3. Викладіть туди нарізані поздовжньо шматочки курки та гарненько перемішайте їх.
  4. Обваляйте кожен шматок у паніровці та обсмажуйте по 5-7 хвилин до золотистості.
  5. Коли приготуєте всю курку, викладіть усе назад у пательню і влийте соус, щоб покрити її. Він загусне і прилипне.
  6. Притрусіть зеленою цибулею і подавайте з локшиною або гарніром. Смачного!

Рекомендуємо звернути увагу на легкий весняний салат із тунцем, спаржею та квасолею за 10 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин