Японські вчені назвали продукт, який знижує ризик інсульту
Продукт знижує ймовірність інсульту на 16%

Фото: Pixabay/Автор — Couleur
Науковці з Японії провели дослідження, яке показало вплив харчових звичок на організм. Протягом 15 років наукові діячі спостерігали за більш ніж 70 тисячами жителів Азії.
У дослідженні брали участь люди у віці до 74 років. Зазначається, що спочатку учасники експерименту не мали ознак проблем з серцево-судинною системою.
З'ясувалося, що вживання в їжу продуктів, вироблених на основі арахісу і самого арахісу в чистому вигляді, в середньому знижувало ймовірність інсульту на 16%. Крім того, продукт позитивно позначився й на зниженні ризику ішемії мозку. У цьому випадку ймовірність знизилася на 20%.
Раніше ми розповідали про продукт, який захищає від діабету і раку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!