Збільшує ризик смерті: вчені виявили небезпеку картоплі фрі
Споживання цього продукту досить небезпечне

Картопля фрі несе загрозу для організму/Фото: Getty images
Вчені попереджають про те, що популярний гарнір приносить серйозну шкоду організму.
Деталі
Останнє дослідження з 4,5 тисячі учасників показало, що вживання картоплі фрі понад два рази на тиждень здатне подвоїти ризик ранньої смерті.
Причина цього в тому, що ця страва смажиться на фритюрі і має у своєму складі безліч трансжирів. Це призводить до збільшення "поганого" холестерину в нашому організмі. Це свою чергу підвищує ризик серцевих захворювань та інсульту.
Крім того, згідно з дослідженням, проведеним в Японії, люди з високим рівнем трансжирів у крові були на 75% більш схильні до розвитку хвороби Альцгеймера або деменції.
Раніше ми писали, кому не можна пити воду з лимоном. Нутриціолог попередила про наслідки для організму після вживання такого напою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!