Потрібна легка вечеря посеред тижня? Швидкі свинячі відбивні з медом і часником
Покроковий рецепт приготування швидких свинячих відбивних з медом і часником

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Потрібна легка вечеря посеред тижня? Ви можете приготувати ці швидкі відбивні з інгредієнтів зі своїх домашніх запасів усього за 5 хвилин і приготувати їх за 10.
Інгредієнти:
- 2 ст. л. меду
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. рисового оцту
- 3 зубчики часнику — дрібно нарізати, потім подрібнити
- 1 ст. л. рослинної олії
- 1 ст. л. несоленого розтопленого вершкового масла
- 2 свинячі відбивні
- невелика жменя свіжої петрушки
Готуємо:
Крок 1
Змішайте в невеликій мисці мед, соєвий соус, рисовий оцет і часник. В іншій мисці змішайте рослинну олію та вершкове масло.
Крок 2
Розігрійте сковорідку-гриль на сильному вогні до готовності. Змастіть свинячі відбивні сумішшю олії та вершкового масла, приправте, потім готуйте 4–6 хвилин, перевернувши на півдорозі, до готовності.
Крок 3
За допомогою кухонних щипців дістаньте свинину зі сковороди та покладіть на тарілку. Потім змастіть обидві сторони медовою сумішшю і поверніть на сковороду ще на хвилину з кожного боку для підрум’янення.
Крок 4
Дайте відбивним відпочити кілька хвилин, потім полийте їх соком із сковороди і подавайте. Посипте петрушкою для завершення, якщо бажаєте.
Яловичина теріякі з рисом в одній каструлі: готується всього за 20 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!