ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Потрібна легка вечеря посеред тижня? Швидкі свинячі відбивні з медом і часником

Різне 18:48 - 05 травня 2025

Покроковий рецепт приготування швидких свинячих відбивних з медом і часником

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Потрібна легка вечеря посеред тижня? Ви можете приготувати ці швидкі відбивні з інгредієнтів зі своїх домашніх запасів усього за 5 хвилин і приготувати їх за 10.

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. меду
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. рисового оцту
  • 3 зубчики часнику — дрібно нарізати, потім подрібнити
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. несоленого розтопленого вершкового масла
  • 2 свинячі відбивні
  • невелика жменя свіжої петрушки

Готуємо:

Крок 1

Змішайте в невеликій мисці мед, соєвий соус, рисовий оцет і часник. В іншій мисці змішайте рослинну олію та вершкове масло.

Крок 2

Розігрійте сковорідку-гриль на сильному вогні до готовності. Змастіть свинячі відбивні сумішшю олії та вершкового масла, приправте, потім готуйте 4–6 хвилин, перевернувши на півдорозі, до готовності.

Крок 3

За допомогою кухонних щипців дістаньте свинину зі сковороди та покладіть на тарілку. Потім змастіть обидві сторони медовою сумішшю і поверніть на сковороду ще на хвилину з кожного боку для підрум’янення.

Крок 4

Дайте відбивним відпочити кілька хвилин, потім полийте їх соком із сковороди і подавайте. Посипте петрушкою для завершення, якщо бажаєте.

Яловичина теріякі з рисом в одній каструлі: готується всього за 20 хвилин.

Джерело: bbcgoodfood

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин