Запечений шедевр: Ваші улюблені картопляні дольки з копченим лососем
Страва з досконалим смаком!

Запечений шедевр: Ваші улюблені картопляні дольки з копченим лососем/Фото: przepisy.pl
Така картопля виходить дуже ароматна та приваблива. Її солодкуватий смак чудово поєднується з копченими нотками риби. Страва така смачна, що можна відкусити пальці!
Що треба:
- Печена картопля - 4 штуки
- Часниково-трав'яний соус - 4 столові ложки
- Приправа до курки- 1 столова ложка
- кабачки - 1 штука
- копчений лосось - 4 скибочки
- нарізана червона цибуля - 1 штука
- тертий сир чеддер - 4 столові ложки
- паростки соняшнику, жменя - 1 штука
- Соус Табаско, кілька крапель
- оливкова олія - 2 столові ложки
Приготування:
Розріжте картоплю вздовж навпіл, потім видаліть з неї порожні шматочки столовою ложкою — посипте отримані човники приправою. Наріжте видовбану м’якоть дрібними кубиками.
Також наріжте кабачок і цибулю дрібними кубиками та обсмажте на розігрітій оливковій олії. Зніміть з вогню, додайте картопляну м’якоть, дрібно нарізаний лосось і тертий сир. Приправте начинку до смаку та перемішайте.
Наповніть половинки картоплі приготовленою начинкою та викладіть на алюмінієвий решітку для гриля. Смажте скибочки приблизно 10 хвилин, робіть це обережно, щоб вони не підгоріли.
У мисці змішайте часниковий соус з соусом Табаско та перемішайте. Перекладіть готові човники на тарілку та прикрасьте паростками соняшнику. Подавайте з часниковим соусом.
З цією картоплею добре поєднується зелений салат з руколою, шпинатом, латуком. Також добре смакує з помідорами чері.
Раніше ми писали, як приготувати качку в апельсинах, що змусить забути про інші рецепти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!