ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Забудьте все, що знали про гриби: секретний компонент зробить їх неймовірно ароматними

Різне 13:40 - 06 червня 2025

Ці грибочки – ідеальний гарнір для м'ясних страв

Забудьте все, що знали про гриби: секретний компонент зробить їх неймовірно ароматними

Смажені гриби в червоному вині з лимонною ноткою/Фото: кадр з відео

Шукаєте ідеальний гарнір, що здатен перетворити звичайну страву на кулінарний шедевр? Цей рецепт смажених грибів з червоним вином стане вашою секретною зброєю!

Завдяки гармонійному поєднанню насиченого смаку грибів, глибоких ноток червоного вина та освіжаючої кислинки лимона, ця страва чудово доповнить стейк, ростбіф або навіть курку, надаючи їм особливої витонченості. Готуйтеся здивувати свої смакові рецептори та вразити близьких!

Рецепт смажених грибів в червоному вині: інгрідієнти

  • 500 г грибів, нарізаних скибочками
  • 2 ложки вершкового масла
  • 1 ⁄ 4 склянки червоного вина
  • сіль і перець
  • 2 ложки свіжої петрушки, нарізаної
  • 2 ложки лимонного соку

Спосіб приготування смажених грибів в червоному вині:

  • Розтопіть вершкове масло у великій сковороді.
  • Додайте нарізані гриби й обсмажте на сильному вогні, доки вони не почнуть шипіти і не підрум'яняться.
  • Додайте сіль, перець і червоне вино.
  • Варіть на повільному вогні 5 хвилин.
  • Додайте лимонний сік і петрушку.
  • Ретельно перемішайте.

Готуєшся вразити близьких або просто хочеш потішити себе чимось справді смачним? Цей рецепт хачапурі по-аджарськи — як подорож у саме серце Грузії. З хрусткою скоринкою, тягучим сиром і жовтком, що ніжно розтікається — цей човник стане твоїм новим фаворитом на кухні.

Джерело: Food

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин