ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Просто на сковорідці: мегаароматні булочки з часником і травами

Різне 21:09 - 26 травня 2025

Ці булочки зникнуть зі столу за 5 хвилин

Просто на сковорідці: мегаароматні булочки з часником і травами

Просто на сковорідці: мегаароматні булочки з часником і травами / Фото: Freepik

Ці булочки з часником на сковорідці – страва, від якої ваші гості будуть у захваті. І для її приготування треба мінімум зусиль.

Вам знадобиться:

  • 1/2 склянки розтопленого вершкового масла (плюс ще для сковорідки)
  • 1 щедра щіпка солі або на смак
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізані
  • 2 столові ложки дрібно нарізаної петрушки
  • 1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого розмарину
  • готове заморожене дріжджове тісто
  • 1 столова ложка тертого пармезану

Спосіб приготування:

  1. Змастіть чавунну сковорідку розтопленим вершковим маслом. У великій мисці змішайте решту розтопленого вершкового масла, сіль, часник, петрушку та розмарин.
  2. Покладіть розморожені кульки з тіста в суміш масла і трав і ретельно змастіть кожну кульку тіста. Викладіть кульки з тіста у підготовлену сковорідку. Залишки масляно-трав'яної суміші збережіть.
  3. Злегка змастіть шматок поліетиленової плівки розтопленим вершковим маслом і накрийте рулетики змащеною стороною до рулетів. Поставити в тепле місце, без протягів, поки тісто не збільшиться вдвічі, на 2-3 години.
  4. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  5. Обережно зніміть поліетиленову плівку. Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі, якщо потрібно, і вилийте поверх рулетів. Посипте сиром пармезан.
  6. Випікайте булочки в розігрітій духовці до легкого зарум'янювання, 15-20 хвилин. Вийміть з духовки і охолодіть на сковороді протягом 3-5 хвилин. Подавайте теплими.

Нещодавно ми ділилися рецептом галушок зі сливами.

Джерело: Allrecipes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин