Просто на сковорідці: мегаароматні булочки з часником і травами
Ці булочки зникнуть зі столу за 5 хвилин

Просто на сковорідці: мегаароматні булочки з часником і травами / Фото: Freepik
Ці булочки з часником на сковорідці – страва, від якої ваші гості будуть у захваті. І для її приготування треба мінімум зусиль.
Вам знадобиться:
- 1/2 склянки розтопленого вершкового масла (плюс ще для сковорідки)
- 1 щедра щіпка солі або на смак
- 2 зубчики часнику, дрібно нарізані
- 2 столові ложки дрібно нарізаної петрушки
- 1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого розмарину
- готове заморожене дріжджове тісто
- 1 столова ложка тертого пармезану
Спосіб приготування:
- Змастіть чавунну сковорідку розтопленим вершковим маслом. У великій мисці змішайте решту розтопленого вершкового масла, сіль, часник, петрушку та розмарин.
- Покладіть розморожені кульки з тіста в суміш масла і трав і ретельно змастіть кожну кульку тіста. Викладіть кульки з тіста у підготовлену сковорідку. Залишки масляно-трав'яної суміші збережіть.
- Злегка змастіть шматок поліетиленової плівки розтопленим вершковим маслом і накрийте рулетики змащеною стороною до рулетів. Поставити в тепле місце, без протягів, поки тісто не збільшиться вдвічі, на 2-3 години.
- Розігрійте духовку до 190 градусів.
- Обережно зніміть поліетиленову плівку. Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі, якщо потрібно, і вилийте поверх рулетів. Посипте сиром пармезан.
- Випікайте булочки в розігрітій духовці до легкого зарум'янювання, 15-20 хвилин. Вийміть з духовки і охолодіть на сковороді протягом 3-5 хвилин. Подавайте теплими.
Нещодавно ми ділилися рецептом галушок зі сливами.
Джерело:
Allrecipes
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні